Notícies

XESCO ESPAR AMB "LIDERAR, DIRIGIR I TREBALLAR EN EQUIP", TANCA LA TEMPORADA DEL CREIX

21.06.2016

XESCO ESPAR AMB "LIDERAR, DIRIGIR I TREBALLAR EN EQUIP", TANCA LA TEMPORADA DEL CREIX

Carta ètica

L'acte que serveix per tancar la temporada de SantCugatCreix va reunir unes 150 persones entre entrenadors i directius dels clubs que treballem plegats per difondre la Carta Etica a l'Hotel Sant Cugat. Aquest cop amb un convidat de luxe com es la intervenció de Xesco Espar. L'acte va comptar amb la presència del Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat Eloi Rovira, i de directius del Club Voleibol Sant Cugat, Club Rugby Sant Cugat, PHC Sant Cugat, Junior FC, Mirasol Baco FC, Club Gimnastica Artistica Sant Cugat, UESC, Paidos, Club Handbol Sant Cugat, i OMET Sant Cugat.

La presentació de l'acte va anar a càrrec de na Montse Macià, membre de la junta Creix va donar pas al regidor d’esports i Joventut de Sant Cugat el Sr Eloi Rovira el qual va lloar la trajectòria de SantCugatCreix en aquest últim any.

Tot seguit el psicòleg esportiu Sr Albert Casorán va ser l’encargat de fer un resum i balanç de les accions fetes durant aquest curs i apuntar la evolució de les accions que s’emprendran a partir de l’any que ve dins del programa de Carta Etica aixi com les activitat que coordinarem tots els clubs que en formem part a Sant Cugat.

  

RESUM ACCIONS E4S 2015_16

 

En el torn de Xesco Espar durant un hora i quart ens va fer gaudir primer de les seves experiències personals. Ens va fer veure la diferència entre liderar i dirigir, i que amb la aplicació dels valors i del treball en equip podem superar els nostres límits. Els valors per tant son fonamentals per la formació de l'esportista pero també per poder millorar el rendiment d'aquest i de l'equip del que en forma part.

Xesco Espar va destacar que "L’objectiu no es guanyar és créixer", o que "Rendiment personal es igual a la equació TALENT + MOTIVACIÓ" perque "Si treballem en equip  1 + 1 = 3" fet que va argumentar amb la suma que significa treballar en equip es un plus que ens fa millors.

Aquestes podrien ser tres de les moltes reflexions brillants de la Xerrada d’en Xesco Espar la nit de dimarts al hotel Sant Cugat.

 Amb aquest acte acomiadem una temporada intensa en que SantCugatCreix ha afrontat el repte de assumir el projecte EuropeuEthics4Sports amb el lideratge de l’ajuntament de Sant Cugat i el recolzament dels sòcis europeus.  Seguirem treballant pel engegar un nou curs ple de valors i coneixement pels nostres esportistes.

 

 Ara ens toca desitjar un bon estiu als esportistes de Sant Cugat!