Notícies

TANQUEM MODENA (ITA) - ENS VEIEM A RENNES (FR)

08.06.2016

TANQUEM MODENA (ITA) - ENS VEIEM A RENNES (FR)

Carta ètica

Les dues jornades de treball de Modena s'han tancat amb avenços significatius pel que fa la posada en comú de les Cartes Etiques dels diverssos socis. Ara toca a les universitats de Leicester i Rennes millorar-les i veure si es possible la construcció d'un unic punt de partida: "Una Carta Ética Europea".
D'altra banda la universitat de Rennes ha presentat l'esquelet d'un complet estudi sociològic dins l'ambit de l'esport en el que tots els socis colaborarem i del que en podrem aplicar els beneficis de manera local.
L'Ajuntament de Sant Cugat ha introduït les linies de treball per implementar els avenços en el programa de la Carta Etica a l'esport escolar a traves de la OMET. D'altra banda s'inicia també l'evolució del sistema d'aplicació i formació del que n'haurem de concretar tots els socis en la propera trobada a la ciutat de Rennes el proper mes de Novembre de 2016.

També avancem en el camp de la disseminació amb la presentació de l'estructura del pla de divulgació que impulsa l'Ajuntament de Sant Cugat com a líder del projecte i que servirá per donar difusió local i internacional al desenvolupament del projecte Ethics4Sport.