Notícies

Semifinals històriques del DSV Club Voleibol Sant Cugat en la 49a Copa de la Reina Iberdrola, en la seva quarta participació

01.02.2024

CLUB VOLEIBOL SANT CUGAT

El sènior A femení del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha aconseguit la seva millor classificació en la Copa de la Reina, després de 4 participacions, 3 de forma consecutiva. Les vermell-i-negres, que no havien superat mai els quarts de final, han jugat aquest dissabte, 27 de gener, les semifinals, que han perdut (3-2) amb l'Avarca de Menorca, en el tie-break, per 25-23, 25-18, 20-25, 22-25 i 15-11. Les de Rafa Ruiz han empatat un partit que perdien per 2 sets a 0, però finalment han cedit en 5è i definitiu set.

El DSV CV Sant Cugat elimina en quarts de final l'Ocisa Haro Rioja Voley

En els quarts de final, el DSV CV Sant Cugat, 3r en la Lliga Iberdrola, ha derrotat (3-1) l'Ocisa Haro Rioja Voley, actual 7è classificat de la màxima categoria estatal, per 25-18, 16-25, 25-23 i 25-19, aquest divendres, 26 de gener. En la Lliga Iberdrola 2023-2024, el DSV CV Sant Cugat ja havia guanyat els dos partits que havia disputat davant l'OCISA Haro Rioja Voley. El primer va ser en la 2a jornada del campionat (0-3), i el segon, el 20 de desembre, en la 13a jornada (3-0).

Quarta presència del DSV CV Sant Cugat en la Copa de la Reina, tercera consecutiva

Aquesta ha estat la quarta participació del DSV CV Sant Cugat en la Copa de la Reina, tercera de forma consecutiva. La primera va ser la temporada 1995-1996. En l'última edició del torneig del KO, que es va jugar del 17 al 19 de febrer al Pavelló 3 de Sant Cugat, les de Rafa Ruiz van perdre (0-3) en els quarts de final davant el Cajasol Voley Dos Hermanas, per 20-15, 21-25 i 24-26. Així, el DSV Club Voleibol Sant Cugat organitzava, per primera vegada en els seus 35 anys d'història, la Copa de la Reina Iberdrola. El 2022, les vermell-i-negres també van caure en quarts de final (3-0), aquesta vegada contra el CV Tenerife Libby's La Laguna.

El CV Hidramar Gran Canaria guanya la seva primera Copa de la Reina a l'Avarca de Menorca

El CV Hidramar Gran Canaria s'ha adjudicat, per primera vegada, la Copa de la Reina. I ho ha fet després de superar (1-3) en la final a l'Avarca de Menorca, per 29-27, 22-25, 22-25 i 22-25. L'exjugadora del DSV CV Sant Cugat Mireia Orozco s'ha proclamat subcampiona amb l'Avarca de Menorca.

Quadre de competició:

Divendres, 26 de gener (quarts de final):
-17 hores: DSV CV Sant Cugat 3 - OCISA Haro Rioja Voley 1.
-20 hores: FP PRO Vóley Cajasol 1 - CV Tenerife Libby's La Laguna 3.

Dissabte, 27 de gener (semifinals):
-16.30 hores: Avarca de Menorca 3 - DSV CV Sant Cugat 2.
-19.30 hores: CV Hidramar Gran Canaria 3 - CV Tenerife Libby's La Laguna 0.

Diumenge, 28 de gener:
-12.30 hores: Final. Avarca de Menorca 1 – CV Hidramar Gran Canaria 3.

En aquest campionat nacional hi han participat els 5 primers equips classificats un cop va acabar la primera volta de la Lliga Iberdrola, el 10 de desembre, en l'11a jornada, més el FP PRO Vóley Cajasol com a club amfitrió.

La 49a Copa de la Reina Iberdrola s'ha jugat, del 26 al 28 de febrer, a la ciutat Dos Hermanas (Sevilla), que per primera vegada ha acollit aquesta competició.

El DSV CV Sant Cugat, 3r, visita el FP PRO Vóley Cajasol, 5è, en la 16a jornada de la Superlliga Iberdrola

Aquest dissabte, 3 de febrer, a les 18 hores, en partit corresponent a la 16a jornada de la Superlliga Iberdrola, el DSV CV Sant Cugat visita la pista del FP PRO Vóley Cajasol, 5è amb 25 punts i un balanç de 8 victòries i 7 derrotes. Les de Rafa Ruiz, que estan fent una extraordinària temporada, són 3es amb 28 punts, amb 10 victòries i 5 derrotes. En el partit d'anada, les santcugatenques van perdre per 1 set a 3.

TEXT: Àlex López Puig.