Notícies

17 ENTITATS A LA CARTA ÈTICA 16/17

17.10.2016

17 ENTITATS A LA CARTA ÈTICA 16/17

Carta ètica

Font: Tot Sant Cugat. 

Fins a 8 entitats de Sant Cugat s'han adherit a la Carta Ètica de l'associació Sant Cugat Creix, en la seva segona temporada. Són el Club Handbol Sant Cugat, el Sant Cugat Esport Futbol Club, el Qbasket Sant Cugat, el Club Artística Sant Cugat, el Club Natació Sincro Sant Cugat, el Club de Ball Esportiu Sant Cugat, el Futbol Sala Sant Cugat, Club Muntanyenc i l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).

Les 8 entitats que van iniciar l'aplicació d'aquest projecte que ha esdevinguteuropeu per mitjà de la participació en el consorci Ethics4Sports, que lidera l'Ajuntament de Sant Cugat, són el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat (clubs fundadors de Sant Cugat Creix), el Junior FC, el Club de Futbol Unión Mira-sol Baco, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, la Unió Esportiva Sant Cugat i Paidos.

En declaracions al TOT Sant Cugat, Albert Salarich, president de Sant Cugat Creix, ha valorat "molt positivament" que 7 clubs més de la ciutat se sumin al projecte. "Com més clubs si adhereixin, més i millor podrem perfeccionar la Carta Ètica. Amb aquesta adhesió, els clubs demostren la voluntat de voler-ho treballar i de compartir una finalitat".

Sant Cugat Creix va posar en marxa el curs passat, el 2015-2016, un sistema de treball i d'avaluació continuada relacionat amb l'aplicació, seguiment i monitoratge de la transmissió dels valors en l'esport. El sistema pretén introduir i mantenir un hàbit que afavoreixi parlar o interpretar els comportaments individuals o dels grups esportius pel que fa al valors de l'esport. Aquests comportaments estan resumits en la Carta Ètica de Sant Cugat Creix.