Notícies

S'obre el concurs per fer la semi coberta de la pista d'hoquei de la Jaume Tubau

03.11.2020

S'obre el concurs per fer la semi coberta de la pista d'hoquei de la Jaume Tubau

DESTACATS

TEXT: Àlex López Puig

L'Ajuntament de Sant Cugat ha publicat aquest dilluns, 2 de novembre, el nou procés de licitació de les obres de la semi coberta de la pista d'hoquei sobre patins de la ZEM Jaume Tubau. El pressupost és de 312.138,87 euros (IVA inclòs). Les empreses que vulguin optar a l'adjudicació d'aquests treballs ho hauran de fer abans del dilluns 23 de novembre, quan finalitzarà el termini de presentació d'ofertes. L'empresa tindrà 3 mesos per executar aquesta obra.

30 equips i l'escola del Patí Hoquei Club usen la instal·lació

Dels 37 equips que té el Patí Hoquei Club Sant Cugat, entitat que utilitza aquesta instal·lació esportiva municipal, 30 equips més l'escola d'iniciació són usuaris habituals d'aquest equipament.

El nou projecte tècnic ja està redactat, sense canvis substancials respecte al projecte anterior, i les obres que s'han de fer són una semi coberta lleugera (pels quatre costats de l'equipament) de planxa nervada, sense tractament acústic ni aïllament tèrmic, i una estructura metàl·lica de tancament. El projectista és l'arquitecte Daniel Gutiérrez Prat.

L'empresa APIMET no va complir el contracte
Les obres de la semi coberta de la pista d'hoquei sobre patins de la ZEM Jaume Tubau van començar el juny del 2018 (havien de finalitzar l'1 de setembre del 2018) i l'empresa responsable de l'obra, APIMET, no va complir el contracte fins en dues ocasions, fet que l'Ajuntament de Sant Cugat es va veure obligat a rescindir el contracte.

Alguna de les novetats que planteja el nou projecte tècnic és la substitució de la il·luminació -de baix consum- existent de la pista per una de nova situada al sostre de la coberta.

Casas: "Ja tenim l'experiència de l'altra vegada i volem ser prudents"
Raimon Casas, president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, entitat que utilitza aquesta instal·lació esportiva municipal, ha assenyalat, en declaracions al web de Sant Cugat Creix, que "aquest és un gran pas, però no cantem victòria. Ara cal que s'hi presentin empreses i que el concurs públic no quedi desert. Les obres encara no estan adjudicades. Ja tenim l'experiència de l'altra vegada i volem ser prudents".

Pluja i grades
Casas també ha volgut recordar que ja fa molt de temps li va dir a l'Ajuntament que, segons el projecte tècnic, hi ha una porteria que, si plou, aquella zona quedarà mullada. També demana a l'Ajuntament unes grades.