Notícies

Lideratge històric del Club de Rugby Sant Cugat en la Divisió d'Honor B Femenina

07.02.2021

CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

El primer equip femení del Club de Rugby Sant Cugat continua amb pas ferm i decidit a jugar el play-off pel títol de la Divisió d'Honor B i la promoció d'ascens a la Lliga Iberdrola, la màxima categoria estatal, que disputaran els 4 primers classificats un cop acabi la lliga regular. Les santcugatenques han superat (0-71) l'AD Ingenieros Industriales Las Rozas, 7è i penúltim amb 0 punts, aquest diumenge, 7 de febrer, al matí, a Madrid. La derrota (20-21) del Barcelona Universitari Club (BUC) davant el Getxo Giroa - Veolia, combinada amb la victòria del CR Sant Cugat, fa que les blau-i-negres abandonin la 2a posició de 8 equips per assaltar el lideratge, ara amb 14 punts, i 1 partit ajornat. El BUC passa a ser 2n, amb 11 punts i el Crealia El Salvador, 3r amb 10 punts i 2 partits ajornats.

El CR Sant Cugat ha guanyat els 3 partits que ha jugat fins ara a la categoria de plata del rugbi espanyol, davant el GEiEG (44-5), el Getxo Giroa Veolia (5-21) l'AD Ingenieros Industriales Las Rozas (0-71). A més, davant l'AD Ingenieros Industriales Las Rozas (0-71) han aconseguit el seu resultat més voluminós en aquesta Divisió d'Honor B. Les santcugatenques són líders, per primera vegada, en la Divisió d'Honor B.

Partit còmode

En la primera part, el Club de Rugby Sant Cugat ha marxat al descans amb un més que còmode 0 punts a 45. Les santcugatenques només han necessitat 47 segons de partit per anotar el primer dels seus 7 assaigs en aquest primer període. Per un moment, però, ha semblat que l'AD Ingenieros Industriales reaccionava, però les d'Albert Casorrán 'Caso', molt superiors tècnicament a l'adversari, han tornat a fer una marca en el minut 12 i, amb alguns errors en la recepció, han marxat al descans amb un 0-45, això sí, amb una Anni Iglesias molt segura, durant tot el partit, en els xuts a pals.

En el segon període, el CR Sant Cugat s'ha seguit mostrant molt superior en el seu joc i ha atacat al llarg de tot el segon temps, sense concedir cap espai en defensa a les madrilenyes i consumint 4 assaigs, mostrant la seva superioritat. En la temporada 2019-2020, el CR Sant Cugat també es va imposar al camp de l'AD Ingenieros Industriales Las Rozas, en aquesta ocasió per 22 a 38 punts.

Albert Casorrán 'Caso': "Hem fet un partit correcte"

L'entrenador del CR Sant Cugat, Albert Casorrán 'Caso', ha assenyalat que en la primera part "l'equip ha tingut 10 minuts on hem perdut la possessió de la pilota, però hem jugat molt ràpides i també molt sòlides. En el segon temps hem ofert més desordre tàctic. Hem fet un partit correcte".

El partit pendent contra el Pontevedra RC, el diumenge 14 de febrer

El CR Sant Cugat encara té pendent de jugar el partit ajornat de la 2a jornada de lliga, a la ZEM La Guinardera, contra el Pontevedra RC, que s'havia d'haver jugat el 24 de gener. Finalment, aquest enfrontament es jugarà el diumenge 14 de febrer, a les 11.30 hores. El conjunt gallec, que estrena categoria després de la renúncia del Muralla RC Lugo, ha perdut els 3 primers partits de lliga, contra el BUC (0-94), el GEiEG (49-0) i el XV Hortaleza RC (12-36).

Després de jugar contra el conjunt gallec, el CR Sant Cugat rebrà el XV Hortaleza RC, el cap de setmana del 20 i 21 de febrer.

TEXT: Àlex López Puig.