Notícies

L'equip juvenil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat guanya el Campionat d'Espanya de Clubs i fa el doblet

06.05.2024

CLUB VOLEIBOL SANT CUGAT

L'equip juvenil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat, que el 27 d'abril es proclamava campió de Catalunya de Primera Divisió, s'ha adjudicat aquest diumenge, 5 de maig, el 63è Campionat d'Espanya Juvenil Femení de Clubs, d'entre un total de 32 conjunts participants. En la final ha superat (3-0, amb parcials de 25-14, 25-20 i 25-15) el CVB Barça, equip que també va superar en l'última edició de l'estatal en el partit pel 3r i 4t lloc.

Segona medalla d'or d'un juvenil A en un Campionat d'Espanya

Aquesta és la segona vegada que un equip juvenil A del club es penja la medalla d'or amb 36 anys d'història de l'entitat. La primera vegada va ser l'any 2012, quan aquell equip que dirigía Rafa Ruiz també es va adjudicar la Superlliga Júnior i el Campionat de Catalunya.

L'equip juvenil A del DSV CV Sant Cugat, campió d'Espanya de Clubs.

Joshua Pérez: "Hem jugat una final perfecta, amb un alt nivel de perfecció, amb molt pocs errors i amb una actitud imparable de les jugadores"

Joshua Pérez, primer entrenador del juvenil A del DSV CV Sant Cugat, ha assegurat que "hem jugat una final perfecta, amb un alt nivell de perfecció, amb molt pocs errors i amb una actitud imparable de les jugadores. En aquest estatal hem jugat partits molt durs i en la final hem ofert la nostra millor versió".

Joshua Pérez ha aixecat 3 campionats d'Espanya de Clubs consecutius amb el DSV CV Sant Cugat

Joshua Pérez, de 30 anys, ha guanyat 3 campionats d'Espanya de Clubs consecutius amb el DSV CV Sant Cugat. Primer va ser amb l'infantil la temporada 2021-2022; el curs passat, el 2022-2023, amb el cadet i, ara, amb el juvenil. Entre d'altres molts podis, també ha estat dues vegades campió d'Espanya Infantil, amb Catalunya, on també ha aconseguit un bronze. L'última campanya va ser tercer amb el juvenil a l'estatal. El tècnic, que ja fa 11 anys que és al DSV CV Sant Cugat, també és l'entrenador del cadet A i segon entrenador del primer equip, que milita a la Lliga Iberdrola.

En la primera fase de l'estatal, les santcugatenques han guanyat els 3 partits, contra el Mairena Vóley Club (3-0), el CV Zaragoza (3-0) i el Wehostel Cide Palma (3-2). I, d'aquesta manera, han liderat el grup C amb 8 punts. Posteriorment, han derrotat l'AD La Curtidora (3-1) en vuitens de final; l'Arenal Emevé (3-1), en quarts de final, i a l'Hidramar Gran Canaria (2-3), en semifinals.

El 63è Campionat d'Espanya Juvenil Femení de Clubs s'ha jugat de l'1 al 5 de maig a la Comarca de Gudar Javalambre en Teruel, en les sis poblacions de Mora de Rubielos, Sarrión, Alcalá de la Selva, Rubielos de Mora, Albentosa i La Puebla de Valverde.

Campiones, també, de Catalunya!

El 27 d'abril, el juvenil A del DSV CV Sant Cugat va revalidar el Campionat de Catalunya de Primera Divisió després de superar (3-0) el Sant Pere i Sant Pau, quan encara falten 4 jornades per finalitzar aquesta competició.

1 derrota en 34 partits!

Des de principi de temporada, tan sols ha perdut 1 dels 34 partits que ha disputat (14 en la 1a Fase del Campionat de Catalunya; 11 en la 2a Fase del Campionat de Catalunya; 2 en la Fase Classificatòria pel Campionat d'Espanya -l'equip ja estava classificat- i 7 en el Campionat d'Espanya). Aquest partit el va perdre (2-3) en les semifinals de la Fase Final del Campionat de Catalunya contra el CVB Barça, el 21 d'abril a Premià de Dalt.