Notícies

El DSV Club Voleibol Sant Cugat B debutarà en la Superlliga 2 a la pista del CVB Barça

25.07.2022

El DSV Club Voleibol Sant Cugat B debutarà en la Superlliga 2 a la pista del CVB Barça

CLUB VOLEIBOL SANT CUGAT

El segon equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat iniciarà la pròxima temporada 2022-2023 a la pista del CVB Barça, equip descendit de la Superlliga Iberdrola, on milita el sènior A santcugatenc. Aquesta primera jornada de lliga es jugarà el cap de setmana del 8 i 9 d'octubre. Aquesta serà la segona temporada consecutiva del DSV CV Sant Cugat B en la categoria de plata del voleibol femení estatal, on la campanya anterior va finalitzar en una 8a posició de 12 equips, amb 28 punts i un balanç en el campionat de 9 victòries i 13 derrotes.

El primer partit al pavelló de Valldoreix el jugarà en la 2a jornada de lliga, quan rebrà el CV Sestao, conjunt que el curs 2021-2022 va acabar 5è de 12 equips amb 38 punts. L'enfrontament es disputarà el cap de setmana del 15 i 16 d'octubre. En la 22ª i última jornada del campionat, les vermell-i-negres visitaran el CVS U. Energía Sóller, el 25 o 26 de març.

El CVB Barça, el Vóley Cide Palma i el CVS U. Energía Sóller, els 3 nous equips

Els 3 equips nous en el calendari -de 12 conjunts- són el CVB Barça, descendit de la màxima categoria estatal; el Vóley Cide Palma, que el curs anterior competia en el grup C, i el CVS U. Energía Sóller, que ha ascendit de la 1a Divisió.

Calendari de la primera volta

En la primera volta, les santcugatenques afrontaran 5 partits lluny de Sant Cugat en el grup B de la Superlliga 2, contra el CVB Barça, el CAEP Soria, Vóley Cide Palma, CV Vall d'Hebron i MCR Premià de Dalt.

Per contra, al pavelló de Valldoreix rebran 6 conjunts: CV Sestao, Grau Castelló, CV Esplugues, Toyota Teams Volei Sant Just, CV CCO 7 Palmas i CVS U. Energía Sóller.

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Mireia Norberto.