Notícies

Col·loqui CIUTATS EUROPEES DE L'ESPORT

16.12.2016

Col·loqui CIUTATS EUROPEES DE L'ESPORT

Sant Cugat

Aquest dijous 15 de desembre al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat  hem  reunit a la majoria dels club que comparteixen el projecte E4S a Sant Cugat, representants dels partits polítics CUP i PP de Sant Cugat i el Sr Eloi Rovira regidor d’Esports de Sant Cugat.

 Hem pogut escoltar al Sr. Giulio Guerzoni regidor d'Esports de Mòdena , Sr. Álvaro González regidor de Getxo i  Xavier Arnijas Tinent d'alcalde i regidor d'Esports de Calella, que ens han explicat la seva experiència com a Ciutats i Vila Europees de l'Esport.

 Tots els ponents han coincidit en els aspectes positius d’haver obtingut el segell de ciutat Europea en la seva ciutat contribuint a consolidar un model esportiu modern  i contrastat pel organisme certificador ACES Europ.

 També s’ha  parlat de la transversalitat del projecte, arribant a l’esport d’alt nivell, als clubs, a la gent gran, a l'esport amateur i al de formació, i especialment  a  l'esport escolar i a l’esport adaptat. Tots destaquen que el fet de reunir tota la activitat esportiva en un segell comú és un reconeixement a la feina que es fa des dels clubs i que en les seves ciutats ha contribuït a millorar la relació entre clubs.

 Finalment, el regidor d'Esports de Sant Cugat, Eloi Rovira, després d’agrair les intervencions dels ponents ha fet entrega d'un quadre de record als representants de les tres ciutats.