Notícies

VISITA DEL CREIX AL CEEAF DE LA UNIVERSITAT DE VIC

16.07.2016

VISITA DEL CREIX AL CEEAF DE LA UNIVERSITAT DE VIC

Formació

Coneixem de primera mà les instal·lacions i la tasca que du a terme aquest Centre d'Investigació i Formació de l'Esport de la Universitat de Vic, gràcies al seu director, Sr. Xavier Peña. Aquest centre te com a missió principal és desenvolupar i divulgar nou coneixement que millori les pràctiques esportives de la nostra societat per fer-les més eficients i saludables, tot prestant servei al territori.

Actualment des de SantCugatCreix estem col·laborant amb el Centre en l’estudi pioner a l'Estat espanyol de recerca de lesions esportives. Aquest estudi està enfocat en els equips d'esport base per establir les característiques epidemiològiques i plantejar sistemes que millorin l’índex de lesions dels esportistes més joves dels nostres clubs. Aquesta recerca cièntífica ens retornarà en breu les primeres conclusions de la Universitat cap als clubs, en les quals poder basar futures accions de prevenció.

També hem pogut intercanviar idees per a col·laboracions i/o accions comunes amb Uvic que ens podran aportar valor o participació a ambdues entitats en projectes futurs.