Notícies

PRIMERA REUNIÓ DE L’AJUNTAMENT & SANT CUGAT CREIX I COORDINADORA

19.05.2020

PRIMERA REUNIÓ DE L’AJUNTAMENT & SANT CUGAT CREIX I COORDINADORA

SANT CUGAT, CIUTAT

La COVID-19 ha posat per primer cop en una taula a la Coordinadors d’Entitats Esportives Rafa Robledo, SantCugatCreix Mauri Benito i Miquel Martínez amb l’Ajuntament de Sant Cugat encapçalat per la Alcaldessa Mireia Ingla, Regidora d’Esports Gemma Aristoy, Cap de Gabinet Víctor Puntas amb els tècnics de l'Àrea Marisa Santamaria i Albert Taranilla.

El comunicat conjunt emès per l’Esport de Sant Cugat del 06/05 ha desencadenat la inédita reunió i l'interès del consistori en el contingut del que es va anomenar “l’Espai Comú de l’Esport de Sant Cugat”, els presidents d’ambdues plataformes han refermat la necessitat de trobar aquest espai i l’Ajuntament la voluntat d’explorar-lo conjuntament.

En clau COVID-19 l’Alcaldessa ens ha transmès que la gran incertesa exististent en determinar quines son les accions a realitzar a partir de setembre, fan difícil determinar el futur de l’esport i si tan sols si l’esport tornarà a ser el que coneixem, ens ha refermat el seu compromís per ajudar als clubs i famílies dirigint cap aquí part dels recursos destinats als efectes de la COVID-19.

Coordinadora i Creix hem tingut la oportunitat de transmetre la nostre preocupació en aquest període de crisis que pot afectar la continuïtat de entitats i esportistes practicants.

Que cal concretar i preparar amb la màxima seguretat la successió d’escenaris que ens podem trobar des de setembre fins arribar a la normalitat.

Els clubs i els esportistes necessitem posar nos en marxa i ho volem fer amb seguretat i amb l’Ajuntament al costat. 

Ha estat la primera reunió la voluntat es de que hagin mes per anar desenvolupant totes aquestes intencions.