Notícies

El Patí Hoquei Club Sant Cugat derrota el Liceo B i se situa quart amb 2 partits ajornats, però no jugarà la Copa de la Princesa

17.01.2021

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

El primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat, que encadena 4 jornades sense perdre –amb 3 victòries i 1 empat-, s'ha imposat (5-2) al Deportivo Liceo B, aquest dissabte, 16 de gener, a la nit, al Pavelló 2. En l'11a i última jornada de la primera volta de l'OK Lliga Plata Nord, els vermell-i-negres han avançat 2 posicions en la classificació i ara són 4ts amb 17 punts i 2 partits ajornats. Han avançat també el Liceo B, que ara és 5è amb 17 punts i té un partit ajornat a casa contra el CP Areces Pavitek, 11è i penúltim amb 5 punts, que es jugarà el dissabte 6 de febrer, a les 18 hores. Els verd-i-blancs fa 4 jornades que no guanyen -amb 1 empat i 3 derrotes- i lluny de A Coruña han guanyat 3 partits i n'han perdut 3, aquests de forma consecutiva.

El CP Manlleu i el CP Vilafranca jugaran la Copa de la Princesa

Amb els resultats que s'han produït aquesta jornada, el PHC Sant Cugat ha quedat fora de les 2 primeres posicions que donen dret a jugar la Copa de la Princesa, en què els santcugatencs en van ser subcampions. Els 2 equips que la jugaran seran el CP Manlleu (25 punts) i el CP Vilafranca (24 punts), que ara mateix també serien els conjunts que un, pujaria a OK Lliga i l'altre, jugaria la promoció d'ascens.

5 victòries i 1 empat, el balanç al Pavelló 2 del PHC Sant Cugat

El PHC Sant Cugat continua mostrant-se com un equip molt sòlid a casa, on ha sumat 16 dels 18 punts possibles -5 victòries i 1 empat-, només empatant (6-6) amb el CAA Dominicos, 10è i antepenúltim amb 11 punts.

Una victòria còmode

Els de Joan Carles Vadillo han guanyat un Liceo B, que ha arribat a ser líder en diverses jornades del campionat. En la primera part, els locals ja han marxat al descans amb un 3 a 0, amb gols de Carles Domènech, Joan Farnés i Xavi Serrallonga. Només començar la segona part, David Yepes, en el minut 4, ha establert el 4 a 0. Abans que en el minut 15 Aldo Mejía fes el 4 a 1, Joan Farnés ha xutat una pilota a l'escaire i el capità Pau Gilabert ha fallat un penal. Per la seva banda, els de A Coruña han xutat dues pilotes al pal, una d'Aldo Mejía i l'altra de Francisco Torres, davant un David Toda que, quan ha hagut d'intervenir, ho ha fet, una vegada més, amb molta solvència. Després que David Yepes rebés una targeta blava, Francisco Torres ha fet, de falta directa, el 4 a 2. Finalment, els vermell-i-negres han fet el 5 a 2 definitiu quan faltaven 3 minuts per acabar el partit. L'autor, Xavi Serrallonga. En el minut 23, Pau Gilabert no ha pogut anotar una falta directa.

Minut de silenci per la mort d'Emilio Borregán, pare de Beto Borregán

Abans de començar el partit s'ha fet un minut de silenci per la mort d'Emilio Borregán, pare de Beto Borregán, entrenador del primer equip femení del PHC Sant Cugat, que té a tocar jugar el play-off pel títol de l'OK Lliga i la Copa de la Reina.

El partit s'ha jugat a porta tancada i l'ha ofert en directa Televisió Sant Cugat, a banda com ja és habitual del twitch del club, www.twitch.tv/phcsantcugat.

El PHC Sant Cugat iniciarà la 2a volta rebent el CP Tordera, 7è amb 11 punts i 1 partit ajornat

En la 12a i primera jornada de la 2a volta, el PHC Sant Cugat tornarà a jugar a casa, contra el CP Tordera, 7è amb 11 punts i 1 partit ajornat. En la primera volta, el resultat va ser d'empat a 4 gols.

Sense dates dels dos partits ajornats

A hores d'ara, el PHC Sant Cugat encara no sap quins dies i hores jugarà els seus partits ajornats a les pistes del CP Areces Pavitek, 11è i penúltim amb tan sols 5 punts, a jugar a Grado (Astúries), de la 7a jornada de la competició, i del Club Compañía de María, que és 12è i últim amb només 4 punts, a A Coruña, de la 10a jornada de lliga.

TEXT: Àlex López Puig.