Notícies

El Club de Rugby Sant Cugat, 3r, visita un acabat d'ascendir, l'Akra Bárbara Alicante RC, 9è de 12 equips

20.11.2020

CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

Després d'aconseguir una remuntada històrica davant el Gòtics RC de Barcelona (de 0-16 en el minut 4 de la segona part al 17-16 final en tan sols 26 minuts, del 13 al 39), el Club de Rugby Sant Cugat visita aquest dissabte, 20 de novembre, a les 16 hores, un acabat d'ascendir, l'Akra Bárbara Alicante RC, a la categoria de plata del rugbi estatal. Els santcugatencs buscaran la tercera victòria consecutiva davant un rival que és 9è de 12 equips, amb una victòria al camp del Gòtics RC (8-13) i una derrota amb el líder del grup B de la Divisió d'Honor B, el CAU València (7-82).

El primer equip masculí del Club de Rugby Sant Cugat és 3r amb 8 punts, a només 2 punts del CAU València i el CR La Vila. Els de Dani Ripol han guanyat les dues primeres jornades de lliga, al camp de l'RC L'Hospitalet (15-20) i a la ZEM La Guinardera contra el Gòtics RC (17-16).

Les altes i baixes de la convocatòria de Dani Ripol

En la convocatòria de 23 jugadors del CR Sant Cugat per aquesta 3a jornada de competició hi entren Santi Clapés i Joan Domènech, mentre que són baixa Paul Sindrove i Froilán Olesti.

Dani Ripol: "Del rival destaco el joc descarat d'aquest equip i l'actitud dels seus jugadors"

L'entrenador del CR Sant Cugat, Dani Ripol, que ha vist el vídeo dels dos partits de lliga que ha jugat el seu adversari, ha explicat, en declaracions a Sant Cugat Creix, que "guanyarem si aconseguim imposar el nostre estil de joc i, si no és així, patirem. De l'Akra Bárbara Alicante RC destaco el joc descarat d'aquest equip i l'actitud dels seus jugadors, que ho donen tot. És una gran virtut".

TEXT: Àlex López Puig