Notícies

Valentina Navarro, del cadet A del DSV Club Voleibol Sant Cugat, subcampiona amb la selecció espanyola sub-17 d'un Torneig WEVZA

10.01.2023

Valentina Navarro, del cadet A del DSV Club Voleibol Sant Cugat, subcampiona amb la selecció espanyola sub-17 d'un Torneig WEVZA

CLUB VOLEIBOL SANT CUGAT

Valentina Navarro Puerta, jugadora de l'equip cadet A del DSV Club Voleibol Sant Cugat, ha aconseguit, amb la selecció espanyola sub-17, un subcampionat en el Torneig WEVZA, amb 8 equips participants. Es tracta d'un Preeuropeu que s'ha jugat del 3 al 8 de gener, a Grunhaide Ot Kienbaum (Alemanya). El combinat estatal no ha pogut obtenir l'única plaça que dóna la classificació per jugar el Campionat d'Europa Sub-17, després de perdre (0-3) en la final davant Itàlia, per 19-25, 12-25 i 10-25. Amb tot, a l'abril, Espanya tornarà a gaudir d'una nova oportunitat per ser a l'europeu, ja que jugarà un altre Preeuropeu, un Torneig WEVZA.

En les semifinals d'aquest Torneig WEVZA, la selecció espanyola ha doblegat França, per 1 set a 3 (18-25, 25-15, 21-25 i 19-25). Amb anterioritat, el combinat estatal ha finalitzat 2n de grup, després de perdre amb Bèlgica (3-1) i superar Holanda (3-0) i Portugal (3-1). En l'altre grup han competit Itàlia (2a de grup), França (1a de grup), Alemanya i Anglaterra.

Valentina Navarro, amb el dorsal 14, celebrant el subcampionat del Torneig WEVZA. FOTO: Federació Espanyola de Voleibol.

 

Valentina Navarro: "Hem fet un gran treball i, personalment, he gaudit molt de l'experiència aprofitant-t'ho al màxim"

Per a Valentina Navarro, aquesta ha estat la primera competició internacional amb Espanya, tot i que ja havia fruït de dues concentracions prèvies. "Hem fet un gran treball i, personalment, he gaudit molt de l'experiència aprofitant-t'ho al màxim. M'ho he passat molt bé", ha explicat.

4a temporada de la col·locadora al DSV CV Sant Cugat

La jugadora de L'Hospitalet de Llobregat (nascuda el 2007), de 15 anys, juga de col·locadora, i aquesta és la quarta temporada que defensa els colors del DSV CV Sant Cugat. Va arribar sent infantil de 1r any i ara és cadet de 2n any.

2 medalles en els campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques

També cal destacar que Navarro s'ha penjat 2 medalles, amb les seleccions catalanes, en els campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques (CESA). Com a cadet de 1r any es va endur el títol, i com a infantil de 2n any es va penjar la medalla de bronze.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Cedida (portada) i Federació Espanyola de Voleibol.