Notícies

Un ascendent DSV Club Voleibol Sant Cugat rep el líder de la Superlliga Iberdrola, el Sanaya Libby's La Laguna

13.02.2021

Un ascendent DSV Club Voleibol Sant Cugat rep el líder de la Superlliga Iberdrola, el Sanaya Libby's La Laguna

CLUB VOLEIBOL SANT CUGAT

Després de guanyar (0-3) aquest dimecres, 10 de febrer, a la pista del CV Emevé Arenal de Lugo, el DSV Club Voleibol Sant Cugat rep aquest dissabte, 13 de febrer, sense baixes, el nou líder de la Superlliga Iberdrola, el Sanaya Libby's La Laguna (CV Haris). El conjunt de Tenerife, amb 5 jugadores estrangeres, és 1r amb 43 punts, amb un balanç en la lliga de 14 victòries i 5 derrotes. En aquest conjunt hi juga la col·locadora Sílvia Araco, exjugadora del DSV CV Sant Cugat les temporades 2016-2017 i 2017-2018, i la central Daysa Delgado, també exjugadora en la campanya 2013-2014.

 

El partit, en temps real pel canal de YouTube del CV Sant Cugat

El partit, corresponent a la 20a jornada de lliga es jugarà al pavelló municipal de Valldoreix i començarà a les 16 hores. El xoc és a porta tancada, però es podrà seguir en temps real a través del canal de YouTube del CV Sant Cugat.

 

El DSV CV Sant Cugat segueix a només una posició de classificar-se per disputar el play-off pel títol de la màxima categoria de l'estatal

Una jornada més, les vermell-i-negres continuen lluitant per classificar-se, per primera vegada en la història, pel play-off pel títol de la Superlliga Femenina, la màxima categoria del voleibol estatal. Són 7es -des de la 10a jornada del campionat-, amb 28 punts i 1 partit ajornat, a només una posició de classificar-se per disputar el play-off pel títol, que ara mateix ocupa l'Osacc Haro Rioja Voley, que és 6è amb 31 punts, però amb 3 partits ajornats.

 

Dels últims 10 enfrontaments, les santcugatenques n'han guanyat 7

Dels últims 10 enfrontaments en el campionat, les de Sant Cugat n'han guanyat 7 i, de moment, han aconseguit més punts en els 7 primers partits de la segona volta (12 punts) que de la primera (10 punts). El DSV CV Sant Cugat té un balanç en la competició d'11 victòries i 7 derrotes.

 

Rafa Ruiz: "Tindrem opcions de guanyar i, a més, juguem a casa, que és un valor afegit"

Per a l'entrenador del DSV CV Sant Cugat, Rafa Ruiz, aquest "serà un partit molt complicat, davant el 1r classificat, però l'afrontem amb moral, ja que en el partit d'anada -van perdre 3-1- a Tenerife, va ser un partit molt igualat i vam estar a punt de sumar punts. Tindrem opcions de guanyar i, a més, juguem a casa, que és un valor afegit".

 

Rafa Ruiz: "Ens queden 4 partits i creiem que tenim opcions intactes d'acabar entre els 6 primers en la lliga regular"

Tot i que la 6a plaça, l'última que dóna el bitllet per jugar el play-off pel títol de lliga, és a 3 punts i l'ocupa l'Osacc Haro Rioja Voley, que té 3 partits ajornats, Rafa Ruiz és optimista a l'hora de pensar que el seu equip encara té possibilitats de classificació. "Ens queden 4 partits i creiem que tenim opcions intactes d'acabar entre els 6 primers en la lliga regular. Treballarem per aconseguir-ho", ha assegurat.

 

El partit ajornat DSV CV Sant Cugat-CV Sayre Centro Comercial La Ballena de Las Palmas, el 27 de febrer, a Valldoreix

El partit ajornat del 16 de gener entre el DSV CV Sant Cugat i el CV Sayre Centro Comercial La Ballena de Las Palmas, 9è amb 16 punts i 2 partits ajornats, es jugarà el dissabte 27 de febrer, a les 17 hores, al pavelló municipal de Valldoreix.

 

Els 4 partits que li queden per jugar al DSV CV Sant Cugat abans que acabi la Superlliga Iberdrola són els següents:

-13 de febrer, a les 16 hores: DSV CV Sant Cugat (7è, amb 28 punts i 1 partit ajornat)-Sanaya Libby's La Laguna (1r, amb 43 punts).

-20 de febrer, a les 18 hores: Osaac Haro Rioja Vólley (6è, amb 31 punts i 3 partits ajornats)-DSV CV Sant Cugat (7è, amb 28 punts i 1 partit ajornat).

-27 de febrer, a les 17 hores: DSV CV Sant Cugat (7è, amb 28 punts i 1 partit ajornat)-CV Sayre CC La Ballena (9è, amb 16 punts i 2 partits ajornats).

-6 de marc, a les 18 hores: DSV CV Sant Cugat (7è, amb 28 punts i 1 partit ajornat)-Cajasol Vóley Dos Hermanas (8è, amb 19 punts i 1 partit ajornat).

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Voleibol Sant Cugat.