Notícies

Tot a punt per al Torneig Ciutat de Sant Cugat i la Copa Monestir d'hoquei sobre patins

05.09.2023

Tot a punt per al Torneig Ciutat de Sant Cugat i la Copa Monestir d'hoquei sobre patins

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

Un total de 58 equips de 14 clubs catalans participaran en el Torneig Ciutat de Sant Cugat d'hoquei sobre patins, que enguany celebra la ja 31a edició. Enguany, les categories que participaran en aquest campionat formatiu que organitza el Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat són benjamí (18 equips), aleví (12), infantil (8), juvenil (4) i femení sub-11 (4), sub-13 (4), sub-15 (4) i sub-17 (4).

Es disputarà en dos caps de setmana consecutius

El campionat, en diferents formats segons la categoria, es jugarà en dos caps de setmana seguits al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler. Del divendres 8 al diumenge 10 de setembre es jugarà en les categories aleví, infantil, juvenil i femení sub-13, sub-15 i sub-17, i el dissabte 16 i diumenge 17, en benjamí i femení sub-11.

16 clubs participants

Els 16 clubs que participaran són: CP Voltregà, CH Caldes, Igualada HC, CP Manlleu, HC Palau-solità i Plegamans, CE Arenys de Munt, CP Congrés, CP Vilanova, CP Sant Ramon, CH Santa Perpètua, CH Corbera, CP Sant Celoni, FC Martinenc, HC Castellar, Club Vilassar Hoquei i Solideo PHC Sant Cugat.

Óscar González: "L'objectiu del torneig és que sigui una festa"

Óscar González, director tècnic esportiu del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, ha explicat que "l'objectiu del torneig és que sigui una festa, que tots els jugadors i jugadores el gaudeixin".

La Copa Monestir, el dilluns 11 de setembre

Un any més, el Solideo PHC Sant Cugat organitzarà la Copa Monestir, que serveix de presentació del primer equip femení i masculí de l'entitat. La competició es jugarà, com sempre, el dilluns 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya. A les 11 hores, al Pavelló 2, el sènior femení, de l'OK Lliga Iberdrola, s'enfrontarà al CHP Bigues i Riells, equip que ha descendit de l'OK Lliga Iberdrola a la Nacional Catalana Femenina. Per la seva banda, el primer equip masculí jugarà contra el CH Lloret, conjunt de l'OK Lliga Plata Sud, a partir de les 12.45 hores. Cal recordar que, després de perdre la categoria de la Parlem OK Lliga la temporada passada, el Solideo PHC Sant Cugat competirà enguany a l'OK Lliga Plata Nord.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat.