Notícies

T'esperem el 6 de juny en l'acte central del 10è aniversari de SantCugatCreix!

31.05.2024

T'esperem el 6 de juny en l'acte central del 10è aniversari de SantCugatCreix!

DESTACATS

Amb l'eslògan 'SantCugatCreix, 10 anys amb una mirada diferent', SantCugatCreix celebrarà el seu 10è aniversari el pròxim dijous, 6 de juny, a partir de les 17 hores, a l'auditori del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

Iniciarem l'acte amb la benvinguda de les autoritats als assistents. Posteriorment, la Universitat de Vic-UCC farà el tancament del curs 2023-2024 del programa català Sonar Injuries. També hi haurà una xerrada de Carla Casals, exesportista de l'equip paralímpic espanyol de natació, i una taula rodona amb la participació d'un/a esportista referent de cadascun dels 7 clubs que formen part de SantCugatCreix (Club Voleibol Sant Cugat, Patí Hoquei Club Sant Cugat, Club de Rugby Sant Cugat, Junior FC, Club Handbol Sant Cugat, Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat i Club Muntanyenc Sant Cugat).

En la part final de l'acte tindran lloc els parlaments de les autoritats; el lliurament de la 1a edició dels Premis Referents i l'acte de reconeixement a persones que, durant els 10 anys de SantCugatCreix, han col·laborat amb l'associació. L'acte clourà amb un sopar a peu dret.

 

 

Ple d'autoritats!

Ja han confirmat la seva assistència, entre altres personalitats, Josep Maria Vallès, alcalde de Sant Cugat, acompanyat de Núria Escamilla, regidora d'Esports i Cultura de l'Ajuntament de Sant Cugat; Anna Caula, secretària general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya; Abel Garcia, assessor de l'Àrea d'Esports i Activitat Física de la Diputació de Barcelona; Patricia Illa, vocal de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC); Ramon Terrassa, director del CAR de Sant Cugat, i Miquel Martínez, president de SantCugatCreix.

10 anys apostant pel coneixement en el món de l'esport santcugatenc, català i europeu

Aquest mes de maig ha fet 10 anys que es va crear l'associació multiesportiva SantCugatCreix i, des d'aleshores, hem treballat i continuem treballant com a socis en 4 programes europeus, l'Ethics4Sport, l'Scores, l'SportBoard i el Sonar Injuries, amb una ferma aposta pel coneixement en el món de l'esport santcugatenc, català i europeu.

SantCugatCreix està format per 7 clubs, que són els següents: Club Voleibol Sant Cugat, Patí Hoquei Club Sant Cugat, Club de Rugby Sant Cugat, Junior FC, Club Handbol Sant Cugat, Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat i Club Muntanyenc Sant Cugat.

TEXT: Àlex López Puig.

IMATGE: SantCugatCreix.