Notícies

SantCugatCreix renova el seu conveni de col·laboració amb el Cugatenc per continuar sent encara més visible a la ciutat

18.05.2022

SantCugatCreix renova el seu conveni de col·laboració amb el Cugatenc per continuar sent encara més visible a la ciutat

SANT CUGAT, CIUTAT

L'associació SantCugatCreix, que està integrada per 6 clubs de la ciutat, ha renovat el seu conveni de col·laboració amb el Cugatenc, amb l'objectiu de continuar sent encara més visible a la ciutat, a través de notícies esportives que proporciona SantCugatCreix. El conveni de el Cugatenc amb SantCugatCreix, que per primera vegada es va segellar l'any 2020, és el primer que aquest mitjà de comunicació digital va signar amb una entitat esportiva de la ciutat.

El Cugatenc és un mitjà de comunicació assembleari de Sant Cugat que es defineix com una aposta per un periodisme crític i transformador, qüestionant el sistema i donant veu a les alternatives. El Cugatenc publica continguts en línia diàriament i dos monogràfics en paper cada any.

Mauri Benito: "El Cugatenc es defineix com un mitjà de comunicació local, crític i transformador, i realment aquest concepte està molt alineat amb SantCugatCreix"

Mauri Benito, president de SantCugatCreix, ha assenyalat que "la renovació significa que la feina feta per ambdues parts és satisfactòria. La visió i missió que té el Cugatenc es defineix com un mitjà de comunicació local, crític i transformador, i realment aquest concepte està molt alineat amb SantCugatCreix, perquè som locals, crítics, no som conformistes amb la situació actual i transformadors, sempre en positiu, per descomptat, perquè volem que la nostra gent millori".

Julio Sánchez: "La subscripció de SantCugatCreix a el Cugatenc ens apropa a l'esport local, del qual podem destacar els seus valors i capacitat de crear cohesió social"

Julio Sánchez, president de l'Associació L'avenir, Eines per a la Informació, ha afirmat que per a elCugatenc "la subscripció de SantCugatCreix suposa un pas més en la xarxa d'entitats que fan suport al diari, visibilitzant les seves iniciatives i demostrant la vitalitat de la ciutat. També ens apropa a l'esport local, del qual podem destacar els seus valors i capacitat de crear cohesió social".

Els 6 clubs que formen part de SantCugatCreix són el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat, el Junior FC, el Club Handbol Sant Cugat i el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

 

TEXT i FOTO: Àlex López Puig.