Notícies

SantCugatCreix presentarà el calendari d'activitats i debats que organitzarà el pròxim curs 2023-2024, en el seu 10è aniversari

06.07.2023

SantCugatCreix presentarà el calendari d'activitats i debats que organitzarà el pròxim curs 2023-2024, en el seu 10è aniversari

DESTACATS

El dijous 13 de juliol, a les 20 hores, a el Sant Cugat Hotel, SantCugatCreix presentarà el calendari d'activitats que organitzarà el pròxim curs 2023-2024, on també celebrarà el seu 10è aniversari, en un acte obert a tothom.

Amb la voluntat de continuar oferint i aportant coneixement a l'esport de Sant Cugat, SantCugatCreix presentarà el calendari dels 4 debats (de setembre a juny) que pretenen aprofundir sobre temes clau en l'esport de la ciutat. I ho farà després de l'èxit organitzatiu i participatiu del debat electoral que va convocar el passat 8 de maig en l'únic debat electoral en matèria d'esports que es va fer a Sant Cugat de cara les eleccions municipals del 28 de maig. És per aquest motiu, que l'associació vol donar continuïtat al debat temàtic 'L'esport en primer pla' . La primera xerrada tindrà lloc el dijous, 14 de setembre, a les 20 hores, en un lloc encara per definir, amb el títol 'OMET, model obsolet?'.

 

 

En l'acte, que presentarà el cap de Comunicació de SantCugatCreix, Àlex López Puig, també es detallaran els actes previstos per celebrar el 10è aniversari.

Al setembre es posaran en marxa els pilots dels dos programes europeus en què participa SantCugatCreix, l'Sportboard, que el lidera, i el Sonar Injuries. I, és per això, que es donaran tots els detalls dels processos.

 

TEXT: Àlex López Puig.

IMATGE: SantCugatCreix.