Notícies

SantCugatCreix presenta la nova temporada del programa formatiu Ethics4Sports, obert a totes les entitats, i farà públic els nous projectes en què treballa

09.06.2021

SantCugatCreix presenta la nova temporada del programa formatiu Ethics4Sports, obert a totes les entitats, i farà públic els nous projectes en què treballa

ETHICS4SPORTS

Després de molts mesos de treball en diferents àmbits, l'associació de clubs SantCugatCreix presentarà diverses novetats a la ciutat en un acte que tindrà lloc el pròxim dilluns, 14 de juny, a les 19 hores, a l'Hotel Sant Cugat. Després del parèntesi de la pandèmia del coronavirus, SantCugatCreix tornarà a liderar a Sant Cugat el programa Ethics4Sports, un programa formatiu de seguiment de comportaments esportius.

 

L'E4S de SantCugatCreix, un programa innovador de valors i de ciutat, reconegut per la Unió Europea, obert a totes les entitats i agents esportius de la ciutat

L'E4S és una iniciativa de SantCugatCreix i que va desenvolupar entre els anys 2016 i 2018, dins d'un programa europeu Erasmus +, que destina fons europeus per a desenvolupar projectes de cooperació entre diferents països. Aquest programa de valors i de ciutat, reconegut per la Unió Europea (UE) i un projecte innovador dins del món de l'esport, està obert a totes les entitats i agents esportius de la ciutat.

 

L'acte, amb presidents i representants dels 5 clubs de SantCugatCreix i de clubs esportius de la ciutat que s'adheriran al programa E4S

L'acte comptarà amb la presència de Mauri Benito, president de SantCugatCreix, així com de presidents i representants dels 5 clubs que integren SantCugatCreix i de clubs esportius de la ciutat que s'adheriran al programa Ethics4Sports (E4S). Aquells que encara no ho hagin fet poden contactar amb el correu electrònic info@santcugatcreix.cat.

 

23 entitats implicades en el curs esportiu 2018-2019

En la seva primera temporada com a programa municipal, 2018-2019, hi van participar 20 clubs esportius de Sant Cugat, 2 agents esportius -Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) i Paidos- i 1 escola (Institut Angeleta Ferrer i Sensat).

 

Sebastiani presentarà el diagnòstic de l'E4S del curs 2018-2019

Enric Maria Sebastiani, director de l'E4SLab, projecte que es va posar en marxa per millorar i interpretar el sistema E4S, presentarà el diagnòstic global de la comunitat E4S, on interpretarà les dades recollides -més de 1.000 participacions- en el programa E4S del curs 2018-2019. Amb aquest més d'un miler de registres, ara, Blanquerna Universitat Ramon Llull, partner de SantCugatCreix, ha elaborat una anàlisi quantitativa de les dades i ha elaborat un pla d'acció.

 

Sebastiani, un referent en el coneixement del món de la conducció d'equips esportius, és professor del Grau de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport de Blanquerna Universitat Ramon Llull, i vicepresident europeu de la Fédération Internationale d'Education Physique (FIEP).

 

SantCugatCreix presentarà algun dels nous projectes en què treballa des de fa molts mesos

El plat fort de l'acte serà la presentació d'alguna de les noves iniciatives que des de fa molts mesos està treballant SantCugatCreix. Tot i les diverses situacions que ha provocat el coronavirus, SantCugatCreix no ha parat de treballar per configurar nous projectes.

 

Mauri Benito: "Estem molt il·lusionats amb la nova temporada de l'E4S i esperem que s'adhereixin més entitats"

Mauri Benito, president de SantCugatCreix, ha explicat que "per fi, tornem a la normalitat. Afrontem la pròxima temporada amb una visió molt analítica per veure els efectes d'aquesta aturada que hem tingut tan horrible i aquesta falta de contacte social, que han tingut principalment els esportistes. Serà interessant veure els pares, els entrenadors, els directius, com els ha afectat aquest període tan estrany que hem viscut, i analitzar-ho. Estem molt il·lusionats amb la nova temporada de l'E4S i esperem que s'adhereixin més entitats".

Recordem que SantCugatCreix està integrat per 5 clubs de Sant Cugat: Patí Hoquei Club Sant Cugat, Club Voleibol Sant Cugat, Club de Rugby Sant Cugat, Junior FC i Club Handbol Sant Cugat.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: SantCugatCreix.