Notícies

SantCugatCreix organitzarà la xerrada 'Prevenció de lesions en l'esport", del programa europeu Sonar Injuries, el dissabte 18 de febrer

31.01.2023

SantCugatCreix organitzarà la xerrada 'Prevenció de lesions en l'esport", del programa europeu Sonar Injuries, el dissabte 18 de febrer

SONAR

Dins el marc de la celebració, a Sant Cugat, de la Copa de la Reina de voleibol, SantCugatCreix organitzarà, amb la col·laboració del DSV Club Voleibol Sant Cugat, la xerrada 'Prevenció de lesions en l'esport', el dissabte 18 de febrer, a les 12 hores, a el Sant Cugat Hotel.

Aquesta jornada d'esport femení i coneixement s'emmarca com una de les accions de formació del programa europeu Sonar Injuries, que coordina i desenvolupa el Centre d'Estudis en Esport i Activitat Física (CEEAF) de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i del que SantCugatCreix n'és un dels socis. Sonar Injuries desplegarà i implementarà un sistema específic de vigilància de lesions adaptat a l'esport juvenil, amb especial atenció a les noies.

Obert a tothom

En aquesta jornada, oberta a tothom, s'explicarà breument en què consisteix el programa europeu Sonar Injuries i es farà una conferència amb diferents ponents, que liderarà Javier Peña, coordinador del projecte per al CEEAF de la UVic-UCC. També hi haurà un taller dirigit per tècnics de la mateixa universitat, en el que es detallarà el funcionament i les eines que es posen a l'abast de clubs i tècnics esportius.

'Prevenció de lesions en l'esport' està adreçat a directius, directors tècnics, entrenadors, preparadors físics i fisioterapeutes que treballen en clubs esportius de base.

Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes.

La 48a Copa de la Reina l'organitzarà, per primera vegada, el DSV CV Sant Cugat

El DSV CV Sant Cugat organitzarà, per primera vegada en els seus 34 anys d'història, la Copa de la Reina. La 48a Copa de la Reina es jugarà del 17 al 19 de febrer al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Hi jugaran els 5 primers classificats de la primera volta de la lliga regular de la Lliga Iberdrola, que va finalitzar en l'11a jornada, el 12 de desembre, i el DSV CV Sant Cugat, com a club amfitrió.

 

TEXT: Àlex López Puig.

IMATGE: SantCugatCreix.