Notícies

SantCugatCreix, il·lusionat amb el futur, lligat als projectes europeus Sportboard, que lidera, i Sonar

16.05.2022

SantCugatCreix, il·lusionat amb el futur, lligat als projectes europeus Sportboard, que lidera, i Sonar

DESTACATS

L'associació SantCugatCreix encara amb optimisme els pròxims anys, lligats als projectes europeus Sportboard (que és una prolongació de l'Ethics4Sports lligat a la integritat en l'esport), que lidera, i Sonar (prevenció de lesions, sobretot en l'esport femení). El tret de sortida del Sonar, del que SantCugatCreix n'és un dels socis, tindrà lloc el pròxim 14 de juny a Amsterdam. Per la seva banda, el kickoff de l'SportBoard es farà a Sant Cugat, previst pel mes de juny.

Aquests i molts altres temes són els que s'han tractat en l'última reunió de treball de SantCugatCreix, amb la presència dels presidents dels 6 clubs (no hi va poder assistir Marcos Hofmann, president del Junior FC) que en formen part, que són el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat, el Junior FC, el Club Handbol Sant Cugat i el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

Amb Caprabo i Decathlon i amb noves propostes de col·laboració

En l'apartat econòmic, s'ha aprovat el pressupost estimat dels dos propers exercicis, anys en què es desenvoluparan els projectes europeus Sportboard i Sonar. També s'han destacat els acords de col·laboració amb Caprabo i Decathlon i s'han detallat noves propostes de col·laboració.

Benvinguda al Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat i a Miguel Pelayo, nou president del Club de Rugby Sant Cugat

En la sessió de treball, que es va fer el 5 de maig a l'Hotel Sant Cugat, es va donar la benvinguda al Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, representada per la seva presidenta Monica Viñals, club que recentment s'ha incorporat a SantCugatCreix, fent menció al potencial femení que aquesta incorporació aporta a l'associació. També es dona la benvinguda al nou president del Club de Rugby Sant Cugat, Miguel Pelayo, que substitueix en el càrrec a Emilio Gutiérrez.

El 48% dels esportistes federats (1.380) de SantCugatCreix són dones

Amb la incorporació del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, SantCugatCreix passa a tenir un 48% de dones esportistes federades (1.380). La resta, el 52% són homes (1.511).

Amb els seus 6 clubs, SantCugatCreix, que presideix Mauri Benito, compta amb 4.200 esportistes, més de 5.000 familiars, 400 entrenadors i 55 directius.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: SantCugatCreix.