Notícies

PRESENTACIÓ CLUB D'EMPRESES a l'HOTEL SANT CUGAT

11.05.2016

PRESENTACIÓ CLUB D'EMPRESES a l'HOTEL SANT CUGAT

CLUB DE EMPRESES

Una iniciativa que preten sumar esforços amb projectes concrets destinats a unir el mon de l'esport i el de l'empresa. Amb la presència de l'Alcaldessa de Sant Cugat Mercè Conesa, el president de Sant Cugat Empresarial Joan Franquesa, els representants del total de 39 d'institucions i empreses, que ja fan confiança a Sant Cugat Creix per poder seguir treballant i portant endavant tots aquests programes que desenvolupem.
Vam presentar l'alliança amb RunnerSquare per promoure els habits saludables entre la població, combatre el sedentarisme i fomentar la pràctica esportiva. 


Gracies: Ajuntament de Sant Cugat, EsadeCreapolis, Sant Cugat Empresarial, Car Sant Cugat, Caprabo, DSV, Hospital General de Catalunya, Estrella Damm, Leroy Merlin, Hotel Sant Cugat, Motor Munich, HP, Agrupació Mutua, Adeslas, Minka, Digebis, Prevint, Sorea, Quinua Real, Securitas, Turris, MSC, Quiroderma, InterSport, Cafes Saula, Bio-Oil, Salvelox, Mans de Sant, Chaplin's, IdeaPrint, La Vita in fiori, Icardline, IMB, ScaITT, GEFF, Reno, ThinkinSport, Quality i Runner Square.

VISITA EL NOSTRE CLUB D'EMPRESES