Notícies

NEIX L’E4SLAB, PROJECTE DE COL·LABORACIÓ, BLANQUERNA & SANTCUGATCREIX PER L’ETHICS4SPORTS

09.05.2019

NEIX L’E4SLAB, PROJECTE DE COL·LABORACIÓ, BLANQUERNA & SANTCUGATCREIX PER L’ETHICS4SPORTS

ETHICS4SPORTS

Aquest Dilluns 13 de maig a la la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Cugat, hem presentat l’acord de col·laboració científica i institucional entre la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Fundació Blanquerna i SantCugatCreix.

Blaquena es converteix en el nou soci acadèmic de SantCugatCreix pel programa municipal Ethics4Sports. Blanquerna compta amb departaments d'estudis de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, amb Grups d'Investigació i Innovació sobre Esport i Societat i amb grups d'investigació en salut, activitat física i esport
D’aquesta forma neix l’E4SLAB, estudi que ha de permetre fer un seguiment, millorar i evolucionar el programa Ethics4Sports des de la aportació académica de Blanquerna

En l’acte s’ha presentat al Director i Investigador principal del E4SLAB l’Enric M. Sebastiani, Secretari Acadèmic i professor del Grau en CAFE i Vicepresident de la Federació Internacional d’Educació Física, FIEP, que ha destacat l’aspecte innovador del Sistema E4S alineat en las directius d’investigació de Blanquerna.

L’acte ha estat presidit per part de SantCugatCreix el seu president Maurici Benito, per part de l'Ajuntament de Sant Cugat l'alcaldessa Carmela Fortuny i el regidor d'Esports Eloi Rovira.