Notícies

La secció de futbol del Junior FC desfarà l'acord d'afiliació amb l'Athlètic Rubí

20.04.2023

La secció de futbol del Junior FC desfarà l'acord d'afiliació amb l'Athlètic Rubí

JUNIOR FC

Un cop acabi aquesta temporada 2022-2023, la secció de futbol del Junior FC no renovarà l'acord d'afiliació -renovable any a any- amb l'Athlètic Rubí. D'aquesta manera, l'Atlètic Junior FC, equip que ha militat a 2a Catalana les últimes 5 campanyes, desapareixerà. Cal recordar que el Junior FC i l'entitat de Rubí -amb tan sols un equip sènior- van segellar el conveni el 26 de juny del 2018, ara fa 5 anys, amb l'objectiu de fusionar els seus dos primers equips de futbol, després de dos descensos consecutius (de 1a a 3a Catalana) del sènior A del club santcugatenc. L'Athlètic Rubí, per la seva banda, havia ascendit a 2a catalana.

Marc Crespo: "Volem prioritzar el que ha estat sempre la nostra idea de club, que és focalitzar molt en la formació i en la fidelització dels jugadors"

Marc Crespo, un dels responsables de la secció de futbol del Junior FC, ha assenyalat que "l'afiliació amb l'Athlètic Rubí es va fer amb uns objectius esportius i socials que amb el pas dels anys no s'han acabat de complir del tot. Volem prioritzar el que ha estat sempre la nostra idea de club, que és focalitzar molt en la formació i en la fidelització dels jugadors. Volem acabant nodrint els nostres amateurs amb pràcticament la totalitat de gent de la casa".

Un equip a 3a i un altre a 4a Catalana

Amb la pèrdua de l'Atlètic Junior FC, el primer equip del Junior FC passarà a ser l'actual conjunt que milita en el grup 6è de 3a Catalana, que dirigeix Alejandro Álvarez i que està fent una temporada espectacular. Ara mateix és 6è de 18 conjunts. A més, la secció crearà un segon equip que competirà a 4a Catalana. "Volem fer un equip competitiu amb la intenció de tornar a ascendir a 2a Catalana, però nodrint els equips amb gent del planter", ha destacat Crespo.

Sergio Romero: "Entenc perfectament la postura del club"

Sergio Romero, que amb Sergio Beas és el responsable de l'Athlètic Rubí, ha assenyalat que "al Junior FC, per filosofia, la majoria dels jugadors del club han de ser de la casa i la 2a Catalana és una categoria alta i això fa que, tot i que tinguis 6 o 7 jugadors de la casa, la resta siguin de fora. Entenc perfectament la postura del club". Sergio Romero seguirà sent el director esportiu de la secció de futbol.

L'Athlètic Rubí ja ha rebut alguna proposta d'acord d'afiliació per continuar competint a 2a Catalana.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Junior FC.