Notícies

L'equip sub-15 A femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, brillant classificat pel Campionat de Catalunya

30.03.2023

L'equip sub-15 A femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, brillant classificat pel Campionat de Catalunya

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

L'equip sub-15 A femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat s'ha classificat aquest diumenge, 26 de març, per jugar el Campionat de Catalunya FEM 15 el cap de setmana del 29 i 30 d'abril en una seu encara per definir. Pel Campionat de Catalunya de Clubs es classifiquen els 2 millors equips de cada grup dels 4 de Preferent, amb un total de 8 conjunts.

Ho ha fet, ja matemàticament, amb una victòria (1-7) a la pista del CHP Bigues i Riells, en la 4a i antepenúltima jornada de la lliga Preferent (grup 2). Lidera aquest grup el CH Caldes amb 12 punts i el Solideo PHC Sant Cugat és 2n de 4 equips amb 9 punts, per davant del CHP Bigues i Riells (1 punt) i el CP Cubelles (1 punt). Aquesta segona fase de la categoria sub-15 va començar el 24 de febrer i acabarà el 16 d'abril, després de 6 jornades de competició.

L'entrenador de l'equip sub-15 A femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, José Emilio Borregán, ha assenyalat que "hem complert l'objectiu que ens havíem proposat. Tenim equip per fer-ho".

En la primera fase del campionat, el Solideo PHC Sant Cugat A va finalitzar líder del grup C, després de 13 jornades, amb 33 punts, amb 8 punts més que el segon classificat, el CP Torrelles. Tercer va ser l'HC Palau Plegamans B, també amb 25 punts. Aquesta primera fase es va iniciar el 23 de setembre i va acabar el 5 de febrer.

Les protagonistes

Les jugadores que formen part d'aquest equip són la portera Ainara Bohé i les jugadores Queralt Basomba, Alba Costa, Eugenia Ferrer, Martina Mas i Laia Vila. El cos tècnic està integrat per José Emilio Borregán (entrenador) i Àlex Costa (delegat).

L'equip sub-15 A femení del Solideo PHC Sant Cugat, subcampionat de l'Eurockey Cup

Cal recordar que l'equip sub-15 A femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat es va adjudicar, del 13 al 16 d'octubre a Blanes i Lloret de Mar, el subcampionat de l'Eurockey Cup, un torneig internacional d'hoquei sobre patins amb la participació de diferents clubs europeus.

En la seva primera participació, el Solideo PHC Sant Cugat va aconseguir una històrica segona posició, després de perdre la final amb el CP Manlleu, per 4 gols a 1.

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat.