Notícies

L'equip sub-14 A del Club de Rugby Sant Cugat, subcampió d'Espanya de Clubs

30.05.2024

L'equip sub-14 A del Club de Rugby Sant Cugat, subcampió d'Espanya de Clubs

CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

L'equip sub-14 A del Club de Rugby Sant Cugat ha estat subcampió d'Espanya Sub-14 de Clubs, que s'ha celebrat l'11 i 12 de maig a Valladolid. En la final, els santcugatencs han perdut (20-7) davant el CAR Sevilla. Abans de jugar la final, el CR Sant Cugat A ha liderat la primera fase (grup A), després de guanyar el Liceo Francés (0-14) i el Marbella RC (5-10) i perdre el primer partit amb el CP Les Abelles (12-10).

 

 

Panchi: "Els nois han fet un torneig increïble, han jugat molt bé. En el Campionat d'Espanya han explotat"

Francisco Castroviejo Panchi, entrenador de l'equip sub-14 A del Club de Rugby Sant Cugat, ha explicat que el balanç del torneig "és molt positiu. Els nois han fet un torneig increïble, han jugat molt bé. En el Campionat d'Espanya han explotat, després de quedar 3rs en el Campionat de Catalunya de 1a Catalana".

Els 18 protagonistes del CR Sant Cugat A han estat els següents: Timur Udatsnoi, Cedric Barnola, Joana Santos, Pietro Leconte, Isidoro Duran, Ariadna Cestero, Damian Montoya, Kim Marsinyach, Tadeo Rotondo, Ignacio Piazzese, Martí Cuesta, Arnau Martínez, Adrià Papell, Pau Buezo, Armand Guirao, Aran Durá, Ignacio González i Marçal Fábregas.

El cos tècnic ha estat integrat pels entrenadors Francisco Castroviejo 'Panchi', Frank Garcia, Bruno Abril, Ángel Viudez i Américo Ologaray. També han rebut el suport de Carla Rodríguez 'Chiki' i Albert Cantos. Els delegats són Javier Piazzese, Ainhoa Sánchez i Rosa Márquez.

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club de Rugby Sant Cugat.