Notícies

L'equip FEM 15 A del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, brillant subcampió de l'Eurockey Cup, en la seva primera participació

19.10.2022

L'equip FEM 15 A del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, brillant subcampió de l'Eurockey Cup, en la seva primera participació

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

L'equip sub-15 femení A del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat s'ha adjudicat el subcampionat de l'Eurockey Cup, un torneig internacional d'hoquei sobre patins que s'ha celebrat a Blanes i Lloret de Mar, del 13 al 16 d'octubre, amb la participació de diferents clubs europeus. Aquesta competició va néixer l'any 2012 a Vilanova i la Geltrú, i el 2021 es van incorporar les categories FEM 15 i FEM 17.

En la seva primera participació, el FEM 15 del Solideo PHC Sant Cugat ha aconseguit una històrica segona posició, després de perdre la final amb el CP Manlleu, per 4 gols a 1. En les semifinals, però, ha superat (2-0) l'AA Coimbra de Portugal i, anteriorment, ha liderat el grup E després de guanyar el CHP Bigues i Riells (5-1) i l'HPR Team (2-1) i perdre amb France Jeunes (1-0).

José Emilio Borregan: "Ens ha permès conèixer a quin nivell estem"

José Emilio Borregan, que fa 3 temporades que és al club, però que afronta la seva primera temporada com a entrenador d'aquest equip, ha assenyalat que "ha estat una experiència molt positiva que ens ha permès conèixer a quin nivell estem. Hem competit molt bé en un equip nou que encara està en procés d'adaptació".

L'equip sub-15 femení A del Solideo PHC Sant Cugat, subcampió de l'Eurockey. FOTO: Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat.

 

2es en la lliga

El FEM 15 del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat és 2n de 8 equips en la lliga FEM 15 (grup C) de la Federació Catalana de Patinatge, amb els mateixos punts -9- que el Torrelles CP, que és líder. Les santcugatenques han guanyat els 3 partits que han jugat, fins ara, al campionat, contra el Cerdanyola CH (6-0), el CH Claret (1-6) i l'FC Martinenc (6-1).

Les protagonistes

L'equip que dirigeix José Emilio Borregan, que també és el coordinador dels equips femenins sub-15, sub-17 i 1a Catalana i segon entrenador del conjunt d'OK Lliga Femenina, està integrat per les porteres Ainara Bohé i Mariona Torelló i les jugadores Queralt Basomba, Alba Costa, Martina Mas, Ainhoa Alonso, Eugenia Ferrer i Laia Vila. El delegat és Àlex Costa.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat.