Notícies

L'agenda de partits del 29 i 30 d'abril

28.04.2023

L'agenda de partits del 29 i 30 d'abril

RESUMS ESPORTIUS

El primer equip masculí del Club de Rugby Sant Cugat afronta, amb molta il·lusió, el partit d'anada de les semifinals de la fase d'ascens a Divisió d'Honor, la màxima categoria del rugbi espanyol. Els de Martín García Veiga s'enfrontaran a un potent Alcobendas Rugby, aquest diumenge, 30 d'abril, a les 14.30 hores, a la ZEM La Guinardera. El conjunt madrileny ha guanyat els 11 partits del grup C de la Divisió d'Honor B i també els 8 de la Lliga Elit. Santcugatencs i madrilenys es van enfrontar el 8 de gener, en la primera jornada de la Lliga Elit, amb victòria visitant (7-45).

El club fa una crida a l'afició perquè diumenge ompli les grades de la ZEM La Guinardera en aquest partit històric davant un conjunt que la temporada passada militava en la màxima categoria estatal.

L'última vegada en què els santcugatencs van estar més a prop de pujar a Divisió d'Honor va ser l'any 2015, quan van jugar el play-out contra el FC Barcelona, a Barcelona. El CR Sant Cugat no ha jugat mai en la Divisió d'Honor.

L'equip sènior de gimnàstica estètica de grup del CGR Sant Cugat, en la Copa del Món, a França

L'equip sènior de gimnàstica estètica de grup del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat participa aquest cap de setmana del 29 i 30 d'abril en la Copa del Món, a Miramas (França).

DISSABTE 29:

-HOQUEI SOBRE HERBA MASCULÍ: Divisió d'Honor B (2a fase). SPV HC-HC Sant Cugat. 17 hores.

-FUTBOL MASCULÍ: 2a Catalana (Fase de permanència): CD Badia del Vallès (2n, amb 29 punts)-Atlètic Junior FC (1r, amb 35 punts). 18 hores.

-FUTBOL MASCULÍ: 3a Catalana (grup 6): Junior FC (6è, amb 48 punts)-Sant Cugat FC B (3r, amb 56 punts). 18.30 hores.

DIUMENGE 30:

-HOQUEI SOBRE HERBA FEMENÍ: Lliga Iberdrola: RS Tenis (8è, amb 18 punts)-Junior FC (2n, amb 36 punts). 11 hores.

-HOQUEI SOBRE HERBA MASCULÍ: Lliga MGS Seguros: Junior FC (6è, amb 24 punts)-UD Taburiente (12è i últim, amb 5 punts). 12 hores.

-HOQUEI SOBRE HERBA FEMENÍ: Divisió d'Honor B (2a fase). CH Castelldefels-HC Sant Cugat. 12.30 hores.

-RUGBI MASCULÍ: Semifinal anada de la fase d'ascens a Divisió d'Honor. CR Sant Cugat-Alcobendas Rugby. 14.30 hores.

ALTRES:

-HOQUEI SOBRE PATINS FEMENÍ: OK Lliga Iberdrola. CP Manlleu (4t, amb 49 punts)-Solideo PHC Sant Cugat (7è, amb 30 punts). 20.45 hores.

-HANDBOL FEMENÍ: Primera Catalana (fase d'ascens): CH Sant Cugat. No hi ha jornada de lliga.

-HANDBOL MASCULÍ: Primera Divisió Estatal (grup D): CH Sant Cugat. No hi ha jornada de lliga.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Josep Serrano.