Notícies

L'agenda de partits del 28 i 29 de gener

27.01.2023

L'agenda de partits del 28 i 29 de gener

RESUMS ESPORTIUS

El primer equip masculí del Club de Rugby Sant Cugat afronta, per tercer any consecutiu la fase d'ascens a Divisió d'Honor Masculina, la màxima categoria del rugbi estatal. El CR Sant Cugat, 3r en el grup B de la Divisió d'Honor B, inicia aquesta fase d'ascens contra l'Alcobendas Rubgy, un dels favorits a l'ascens, a la ZEM La Guinardera. Els madrilenys han finalitzat 1rs en el grup C de la Divisió d'Honor B, guanyant els 11 partits que han disputat. Amb 52 punts ha estat l'equip que més punts ha sumat en la primera fase de la competició dels 9 equips que competiran en el Grup Elit. Per la seva banda, el CR Sant Cugat acumula 7 victòries en les últimes 8 jornades de lliga.

En aquest grup Elit, els 9 equips classificats jugaran una lliga a una única volta, i tots els conjunts partiran amb 0 punts. Un cop finalitzi aquesta fase d'ascens, els 4 primers classificats disputaran les semifinals. El campió pujarà directament en la Divisió d'Honor i el subcampió haurà d'afrontar un play-out contra el penúltim classificat de la Divisió d'Honor.

L'Atlètic Junior FC, 6è, rep el 3r classificat del Subgrup 4A de 2a Catalana de futbol, el CE Berga

Quan falten 6 jornades perquè acabi la primera fase de la 2a Catalana de futbol, l'Atlètic Junior FC, en fase de descens, rep el 3r classificat del Subgrup 4A, el CE Berga, l'últim equip que ara mateix es classificaria per disputar la fase d'ascens a 1a Catalana. Els santcugatencs són 6ns d'11 equips amb 18 punts, amb 9 punts menys que els del Berguedà. En les últimes 6 jornades del campionat, l'Atlètic Junior FC ha aconseguit un balanç d'1 victòria, 2 empats i 3 derrotes, i el CE Berga, 3 victòries i 3 derrotes.

DISSABTE 28:

-VOLEIBOL FEMENÍ: Superlliga 2 Femenina (grup B): DSV CV Sant Cugat B (4t, amb 21 punts)-CAEP Soria (12è i últim, amb 9 punts). 16 hores.

-HANDBOL FEMENÍ: Primera Catalana (grup B): CH Sant Cugat (3r, amb 18 punts)-HC Laietà Argentona SF (6è, amb 7 punts). 16 hores.

-RUGBI MASCULÍ: Divisió d'Honor B (Grup Elit): CR Sant Cugat-Alcobendas Rugby. 17 hores.

-FUTBOL MASCULÍ: 2a Catalana (subgrup 4): Atlètic Junior FC (6è, amb 18 punts)-CE Berga (3r, amb 27 punts). 18.30 hores.

-VOLEIBOL FEMENÍ: Lliga Iberdrola: DSV CV Sant Cugat (8è, amb 20 punts)-Depol Feel Alcobendas (10è i antepenúltim, amb 10 punts). 19.15 hores.

-HANDBOL MASCULÍ: Primera Divisió Estatal (grup D): CH Sant Cugat (2n, amb 25 punts)-Sant Martí Adrianenc (14è i antepenúltim, amb 7 punts). El partit ha estat ajornat pel 22 de març, a les 22 hores.

-HOQUEI SOBRE PATINS FEMENÍ: OK Lliga Iberdrola. CHP Bigues i Riells (8è, amb 18 punts)-Solideo PHC Sant Cugat (11è, amb 15 punts). 21 hores.

DIUMENGE 29:

-FUTBOL MASCULÍ: 3a Catalana (grup 6): UE Sabadellenca (3r, amb 36 punts)-Junior FC (6è, amb 29 punts). 11.30 hores.

-HOQUEI SOBRE PATINS MASCULÍ: Parlem OK Lliga. CE Noia-Freixenet (4t, amb 32 punts)-Solideo PHC Sant Cugat (12è i antepenúltim, amb 11 punts). 16.05 hores.

ALTRES:

-RUGBI FEMENÍ: Lliga Iberdrola: CR Sant Cugat. No hi ha jornada de lliga.

-HOQUEI SOBRE HERBA FEMENÍ: Lliga Iberdrola: Junior FC. No hi ha jornada de lliga.

-HOQUEI SOBRE HERBA MASCULÍ: Lliga MGS Seguros: Junior FC. No hi ha jornada de lliga.

-HOQUEI SOBRE HERBA MASCULÍ: Divisió d'Honor B. Junior FC. No hi ha jornada de lliga.

-HOQUEI SOBRE HERBA FEMENÍ: Divisió d'Honor B. Junior FC. No hi ha jornada de lliga.

TEXT i FOTO: Àlex López Puig.