Notícies

Julià López-Arenas guanya les eleccions a la presidència del Club Handbol Sant Cugat i seguirà dirigint l'entitat

30.01.2023

Julià López-Arenas guanya les eleccions a la presidència del Club Handbol Sant Cugat i seguirà dirigint l'entitat

CLUB HANDBOL SANT CUGAT

El fins ara president del Club Handbol Sant Cugat, Julià López-Arenas, continuarà dirigint l'entitat. La candidatura de López-Arenas ha guanyat les eleccions a la presidència, els primers comicis del club en els seus prop de 50 anys d'història, aquest diumenge, 29 de gener. López-Arenas ha aconseguit 51 vots, mentre que Carles Xifré, que ha encapçalat l'altra candidatura, n'ha sumat 43. Així, en total, han votat 94 socis i sòcies dels 130 que estaven cridats a les urnes, el que significa un 72%. Xifré ha estat vocal del CH Sant Cugat en els últims mesos.

 

El nou cos directiu del CH Sant Cugat

En el segon mandat consecutiu de Julià López Arenas -el primer el va iniciar el 2019 substituint Miquel Catarineu-, la seva junta directiva estarà integrada per José Manuel Álvarez (vicepresident), Gerard Fargas (tresorer), Juan Antonio Ortega (secretari), Helena Puig i Francesc Puigmartí (vocals), Amaya Orio (promoció branca femenina), Joan Ramírez i Anna Maymús (assessorament econòmic), Pere Omedes (cinquantenari), Artur Crespo (comunicació, imatge i disseny) i Horacio Mayol (arts gràfiques).

 

Julià López-Arenas: "Estem molt contents per l'altíssima participació en les eleccions, amb més d'un 70% de socis"

En declaracions al web del Club Handbol Sant Cugat, el president reelegit ha explicat que "Estem molt contents per l'altíssima participació en les eleccions, amb més d'un 70%, i agraeixo als socis i sòcies que hagin vingut a votar i que ens hagin renovat la confiança. Crec que una de les coses més importants d'aquest procés electoral ha estat la imatge del club, que ha sortit molt reforçada i ha demostrat que les coses es poden fer bé. Ambdues candidatures ens hem dedicat, només, a presentar i defensar el nostre programa i agraeixo públicament el to de la candidatura de Carles Xifré durant la campanya. Ha estat un procés exemplar".TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Handbol Sant Cugat.