Notícies

Els equips del Club Handbol Sant Cugat exhibeixen la samarreta del 50è aniversari

02.11.2023

Els equips del Club Handbol Sant Cugat exhibeixen la samarreta del 50è aniversari

CLUB HANDBOL SANT CUGAT

Aquesta temporada 2023-2024, on el club celebra els seus 50 anys d'història, els equips del Club Handbol Sant Cugat lluiran la samarreta del 50è aniversari, que incorpora el logotip del 50è aniversari, que ha dissenyat, de forma desinteressada Marta Orero, dissenyadora gràfica i mare d'un jugador de l'entitat.

Aquesta samarreta groga, una de les samarretes històriques del club

Aquesta samarreta groga vol retre un homenatge a una de les samarretes històriques del club, que el Club Handbol Sant Cugat va lluir a finals de la dècada dels setanta i vuitanta. Alguns jugadors molt destacats d'aquella primera època, com Joan Durà i Juanjo González i el porter Joan Pere Bell, que van arribar a jugar a la màxima categoria de l'handbol estatal amb l'Handbol Palautordera, o d'altres com Joan Cinta, Armand Mora, Alfredo Estévez o Jordi de la Cruz, van vestir aquella samarreta groga amb la franja negra i vermella que, aleshores, era l'única samarreta del club.

De color groc amb una franja vermella i negre, la senyera i el rosetó del Monestir

La samarreta groga, que ara es recupera com a primera equipació en els partits com a local, ha estat dissenyada per l'equip de màrqueting de la marca danesa Hummel. A banda del color groc i la franja vermella i negre, la samarreta inclou alguns detalls com la senyera a la part posterior del coll o el rosetó del Monestir de Sant Cugat, el monument més emblemàtic de la nostra ciutat.

La samarreta vermella, que manté l'atractiu disseny de la temporada passada, passarà a ser, de manera excepcional aquesta campanya, la samarreta visitant.

Finalment, enguany s'ha substituit el clàssic xandall del club per una dessuadora amb el logotip del 50è aniversari al davant i les inicials del nom del club a l'esquena.

 

TEXT: Julià López-Arenas.

FOTO: Club Handbol Sant Cugat.