Notícies

El prebenjamí A del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat revalida el Campionat de Catalunya, sent el millor dels 230 equips prebenjamins de Catalunya

18.06.2024

El prebenjamí A del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat revalida el Campionat de Catalunya, sent el millor dels 230 equips prebenjamins de Catalunya

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

Per segon any consecutiu, el Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat és el millor equip dels 230 en la categoria prebenjamí de Catalunya. Així s'ha confirmat aquest cap de setmana del 15 i 16 de juny a la població de Breda (Girona), on el prebenjamí A, que tan sols ha perdut 3 partits en tota la temporada, ha estat el campió del Campionat de Catalunya.

Amb aquest ja són 3 els títols que ha aixecat el Solideo PHC Sant Cugat en campionats de Catalunya: un de juvenil i dos prebenjamins.

 

 

Han guanyat la final al Girona CH

Al PRECAT hi ha participat els 2 millors conjunts de les 4 províncies de Catalunya (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona), amb un total de 8 equips. El Solideo PHC Sant Cugat A ho ha fet com a 2n classificat de Barcelona del Campionat de Catalunya de la Federació Catalana de Patinatge. En la 1a fase d'aquesta fase final, els vermell-i-negres han superat el Tàrrega HPC (0-2), campió de Lleida, i el CH Olot (5-8), mentre que han perdut amb l'equip amfitrió, el CP Breda (2-3), campió de Girona. Ja en semifinals han guanyat el CP Sant Celoni, campió de Barcelona. El partit ha finalitzat amb empat a 3 gols, i la pròrroga amb un 5-5. I en les faltes directes (0-2) s'ha acabat imposant el Solideo PHC Sant Cugat A. En la final, els santcugatencs han derrotat (0-1) el Girona CH, subcampió de Girona.

Gerard Garcés: "El que han aconseguit els jugadors/a té molt de mèrit"

Gerard Garcés, que aquesta ha estat la seva primera temporada com a entrenador, ha assegurat que "el que han aconseguit els jugadors/a té molt de mèrit. Ha estat una fase final molt igualada i han hagut de treballar molt per guanyar-la. Han remuntat partits en els quals no hem estat gaire fins i en semifinals vam remuntar dues vegades". Garcés detalla que "és un equip amb talent i amb moltes ganes de competir. En el decurs de la temporada han millorat moltíssim, sobretot en defensa".

Campió i subcampió de les dues primeres fases del Campionat de Catalunya

El conjunt que aquesta temporada ha dirigit Gerard Garcés va liderar la 1a Fase (del 7 d'octubre al 16 de desembre) de la categoria Prebenjamí Barcelona Or 2 (9 equips, 8 jornades), amb un balanç de 6 victòries i 2 empats, sense cap derrota. En la 2a Fase (del 13 de gener al 2 de juny) de la categoria Prebenjamí Barcelona Or 1, el Solideo PHC Sant Cugat A va finalitzar 2n de 9 conjunts (18 jornades), amb un balanç de 10 victòries, 4 empats i tan sols 2 derrotes.

Els 7 protagonistes

Els 7 jugadors i jugadora que han guanyat aquest Campionat de Catalunya Prebenjamí han estat el porter Ander Mercadal i els jugadors i jugadora Pau Messeguer (capità), Berta Puget, Dídac Figueras, Nacho Sagales, Joan Miquel i Adrià Maiyans.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTOS: Solideo PHC Sant Cugat.