Notícies

El cadet A femení d'hoquei sobre herba del Junior FC, subcampió d'Espanya

16.05.2023

El cadet A femení d'hoquei sobre herba del Junior FC, subcampió d'Espanya

JUNIOR FC

L'equip cadet A femení d'hoquei sobre herba del Junior FC ha finalitzat en segona posició en el 18è Campionat d'Espanya Cadet Femení de Clubs, aquest diumenge, 14 de maig, a les instal·lacions de l'RC Polo de Barcelona. En la final, les de Sant Cugat han perdut (2-1) amb l'Atlètic Terrassa HC. En semifinals han derrotat (2-1) el Club Egara, amb dos gols en els últims minuts del partit. La temporada passada, la 2021-2022, el Junior FC en va ser el campió.

Sam Cortés: "Va ser un partit molt igualat i vam competir molt bé"

Sam Cortés, entrenador del cadet A femení del Junior FC, ha assegurat que "l'Atlètic Terrassa HC i el Junior FC som els millors equips d'Espanya en aquesta categoria. Va ser un partit molt igualat i vam competir molt bé, però va acabar guanyant l'Atlètic".

En la primera fase, enquadrades en el grup A, les blau-i-negre han acabat líders amb 7 punts, després de guanyar la Real Txuri de Sant Sebastià, per 5 gols a 0, i l'RC Polo (2-1) i empatar a 1 gol amb l'RC Jolaseta.

La classificació final d'aquest estatal, que s'ha jugat a Barcelona de l'11 al 14 de maig, ha estat la següent: Atlètic Terrassa HC, Junior FC, Club Egara, RC Jolaseta, València CH, RC Polo, Carranque Candelaria i Real Txuri.

 

El Junior FC, subcampió d'Espanya cadet femení.

 

En marxa les semifinals del Campionat de Catalunya

Aquest dissabte, 20 de maig, el Junior FC juga les semifinals d'anada del Campionat de Catalunya d'hoquei sobre herba, com a campió de la fase regular. Visita el camp de l'RC Polo, 4t classificat. L'altra semifinal la juguen l'Atlètic Terrassa i el Club Egara.

Campió de Catalunya i subcampió d'Espanya d'hoquei sala

Cal destacar que aquest curs l'equip cadet A femení del Junior FC s'ha proclamat, també, campió de Catalunya i subcampió d'Espanya d'hoquei sala.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTOS: Junior FC.