Notícies

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat baixa a l'OK Lliga Plata

18.04.2023

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat baixa a l'OK Lliga Plata

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

El primer equip masculí del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha descendit, ja matemàticament, a l'OK Lliga Plata. Ho ha fet aquest dissabte, 15 d'abril, tot i guanyar (6-4) al CP Voltregà, en la 25a i penúltima jornada de la Parlem OK Lliga, després de 13 jornades sense conèixer la victòria. El CE Arenys de Munt (12è, amb 19 punts) ha derrotat (4-3) el Girona CH (11è, amb 20 punts) i, com que té el goal average particular a favor amb els santcugatencs, encara que acabi la lliga empatat a punts amb els vermell-i-negre són els del Maresme els que eviten el descens directe de categoria. El CP Vilafranca, 14è i últim amb 12 punts, i el Solideo PHC Sant Cugat, 13è amb 16 punts, són els dos equips que han descendit. En la temporada 2018-2019, la primera del Solideo PHC Sant Cugat a l'OK Lliga, també va descendir. Va ser 15è i penúltim amb 23 punts.

Un balanç de 4 victòries, 4 empats i 17 derrotes

Els santcugatencs, amb un balanç en la competició de 4 victòries, 4 empats i 17 derrotes, no han estat superiors els 3 rivals més directes en la classificació. Amb el CP Vilafranca van empatar a la seva pista (2-2), però van perdre al Pavelló 2 (2-3). Amb el CE Arenys de Munt també van empatar a la seva pista (4-4) i van perdre (3-4) al Pavelló 2. Finalment, amb el Girona CH van perdre 1-2 en el partit de la primera volta.

Joan Carles Vadillo: "L'equip ha patit molt, però ha donat la cara en tots els partits"

Joan Carles Vadillo, l'entrenador del Solideo PHC Sant Cugat, ha explicat que ha estat una temporada "molt dura i decebedora en alguns moments. Cada setmana se'ns han escapat els partits per alguna cosa". El tècnic també ha dit que l'equip "ha patit molt, però ha donat la cara en tots els partits". En les pròximes setmanes s'anirà definint l'equip de la temporada que ve. El club i Vadillo també s'han d'asseure per decidir el futur del tècnic a la banqueta vermell-i-negre.

L'última jornada a la pista del Girona CH

El Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat posarà punt final en la temporada 2022-2023, la segona no consecutiva en la màxima categoria estatal, el diumenge 30 d'abril, a les 17 hores, a la pista del Girona CH, conjunt que es jugarà el play-out amb el CE Arenys de Munt.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat.