Notícies

El Junior FC i l'HC Sant Cugat, primer i segon en les Semifinals 2 al Pavelló 3, fan història i es classifiquen per a la Final a 6 del Campionat d'Espanya de Clubs de Divisió d'Honor A Masculina d'hoquei sala

24.01.2024

El Junior FC i l'HC Sant Cugat, primer i segon en les Semifinals 2 al Pavelló 3, fan història i es classifiquen per a la Final a 6 del Campionat d'Espanya de Clubs de Divisió d'Honor A Masculina d'hoquei sala

JUNIOR FC

El Junior FC i l'HC Sant Cugat, el segon equip del Junior FC, s'han classificat per a la Final a 6 del Campionat d'Espanya de Clubs de Divisió d'Honor A Masculina d'hoquei sala, que es jugarà del 26 al 28 de gener a Màlaga. El Junior FC competirà en el grup A, amb l'HC Sanse Complutense, campió d'Espanya del 2023, i l'RH Benalmádena, 2n classificat de les Semifinals 1, que s'han jugat del 19 al 21 de gener a Ourense. I l'HC Sant Cugat ho farà en el grup B, contra el Club de Campo, campió de les Semifinals 1, i el CD Málaga 91, club organitzador. Els dos primers classificats de cada grup jugaran les semifinals de la fase final de l'estatal. El Junior FC és l'únic club de l'Estat espanyol que ha classificat dos equips en aquesta Final a 6 del Campionat d'Espanya.

El Junior FC, campió al Pavelló 3 de les Semifinals 2 del Campionat d'Espanya

El Junior FC, 4t en el Campionat de Catalunya, ha estat el millor de 8 equips en les Semifinals 2 del Campionat d'Espanya de Clubs de Divisió d'Honor A Masculina d'hoquei sala, que s'han jugat al Pavelló 3 de Sant Cugat del 19 al 21 de gener. En el grup B, el conjunt que entrena Fede González, integrat per jugadors del primer equip d'hoquei sobre herba del Junior FC, ha superat el Club Hockey Stick Getxo (9-2), el CD Giner de los Ríos (0-10) i el Club de Hockey Agonek (12-0). Com a primer classificat d'aquest grup B ha passat a la segona i última fase d'aquestes Semifinals 2, que també ha guanyat, en superar el CD Giner de los Ríos (10-0), l'HC Sant Cugat (4-7) i l'RST Magdalena (11-2).

Fede González: "A la Final a 6, el Junior FC i l'HC Sant Cugat optem a qualsevol cosa, sense renunciar a res. Estem molt il·lusionats!"

L'entrenador del Junior FC, Fede González, ha assenyalat que, en les Semifinals 2, "tant el Junior FC com l'HC Sant Cugat hem estat superiors a la resta de rivals". "Ara, a la Final a 6, els dos equips optem a qualsevol cosa, sense renunciar a res. Estem molt il·lusionats! Pel club és un èxit que dels 6 equips de la Final a 6, en el màxim nivell estatal, 2 siguin del club i, a més, amb la majoria de jugadors de la casa", ha afirmat.

 

El Junior FC ha guanyat, al Pavelló 3 de Sant Cugat, les Semifinals 2 de l'estatal d'hoquei sala.

 

L'HC Sant Cugat, per primera vegada en la fase final de l'estatal

L'HC Sant Cugat, que per primera vegada disputarà la Final a 6 del Campionat d'Espanya de Clubs de Divisió d'Honor A Masculina d'hoquei sala, ha fet una brillant actuació en les Semifinals 2 de l'estatal, en la que ha estat segon. El conjunt que prepara Oriol Torras, entrenador també del primer equip masculí d'hoquei sobre herba del Junior FC, ha liderat el grup A en superar l'RST Magdalena (6-1), l'Escola HC (1-10) i el Sardinero HC (7-0). Ja en la segona i última fase d'aquesta competició, ha vençut l'RST Magdalena (6-1) i el CD Giner de los Ríos (5-2), i ha perdut (4-7) amb el Junior FC.

Oriol Torras: "Hem assolit l'objectiu de ser a la fase final de l'estatal"

Oriol Torras, entrenador de l'HC Sant Cugat, ha explicat a SantCugatCreix que "hem fet un bon torneig i hem assolit l'objectiu de ser a la fase final de l'estatal".

Cal destacar que l'HC Sant Cugat, recentment 3r classificat en el Campionat de Catalunya d'hoquei sala, està integrat majoritàriament -un 70%- per jugadors del segon equip masculí d'hoquei sobre herba del Junior FC, l'HC Sant Cugat, que milita en la Divisió d'Honor Masculina B.

 

L'HC Sant Cugat, subcampió, al Pavelló 3 de Sant Cugat, de les Semifinals 2 de l'estatal d'hoquei sala.

 

Pablo Luna, del Junior FC, a l'europeu d'hoquei sala amb la selecció espanyola absoluta

Pablo Luna, porter del Junior FC, és un dels 12 jugadors que han estat convocats per la selecció espanyola absoluta masculina per participar en el Campionat d'Europa d'hoquei sala, que es jugarà de l'1 al 4 de febrer a Leuven (Bèlgica). Espanya ha estat emmarcada en el grup A, i s'enfrontarà a Àustria, Croàcia, Alemanya i Suïssa, en la màxima categoria de l'hoquei sala europeu. Després de dos ascensos consecutius -del C al B i del B a l'A-, Espanya debutarà en l'europeu A.

El seleccionador espanyol és Fede González, entrenador del primer equip masculí d'hoquei sala del Junior FC i segon entrenador del primer equip masculí d'hoquei sobre herba del Junior FC.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Junior FC.