Notícies

El DSV Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat i el Junior FC han participat en la històrica i exitosa trobada de l’esport femení català, organitzada per la Generalitat

17.09.2022

El DSV Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat i el Junior FC han participat en la històrica i exitosa trobada de l’esport femení català, organitzada per la Generalitat

DESTACATS

3 clubs que formen part de l'associació SantCugatCreix, el DSV Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat i el Junior FC , han participat en la històrica trobada de l'esport femení català que ha organitzat, per primera vegada, la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, en un mateix espai. La trobada, amb l'eslògan Entre totes, tot, ha estat retransmesa en directe pel Canal Esport3 aquest dissabte, 17 de setembre, al matí, al Palau d'Esports Catalunya de Tarragona, i hi han assistit 3.000 persones.

La Generalitat ha reconegut el primer equip femení d'hoquei sobre herba del Junior FC

El primer equip femení d'hoquei sobre herba del Junior FC ha estat un dels 24 equips que ha rebut un reconeixement de la Generalitat de Catalunya per fer possible la visualització de l'esport femení català al món. La jugadora Laia Vidosa ha recollit el guardó. Vidosa ha assegurat que l'acte "ha estat molt bé, amb representació de tot l'esport femení català".

Per part del DSV CV Sant Cugat, hi han assistit 40 persones, jugadores dels equips de Superlliga 2, juvenil A, cadet A i infantil A, a banda de la presidenta Maria Manén, el director tècnic esportiu Toni Alemany i els entrenadors Leo Passerine, Joshua Pérez i Álex Pérez. El sènior A no hi ha pogut ser present perquè entre aquest matí i la tarda ha jugat dos partits amistosos de pretemporada contra l'Ocisa Haro Rioja Vóley, que ha guanyat.

Maria Manén ha volgut donar un "sincer agraïment a la Secretaria General de l'Esport per tota la feina que s'està fent per donar visibilitat i suport a l'esport femení".


El DSV CV Sant Cugat tampoc no s'ha volgut perdre aquesta cita. FOTO: DSV CV Sant Cugat

El Junior FC ha assistit a l'acte amb 12 jugadores de les categories juvenil i cadet d'hoquei sobre herba del club, a més de Laia Vidosa i Anna Serrahima, del primer equip. També hi ha estat Salva Font, vicepresident i secretari del Junior FC. Font ha destacat que "ja fa molts anys que al Junior FC no pensem en esport femení, pensem en esport. Ja fa molts anys que hi ha aquesta paritat".


Representació del Junior FC en la trobada a Tarragona de l'esport femení català. FOTO: Junior FC

El Club de Rugby Sant Cugat ha estat representat per 14 jugadores dels dos sèniors femenins; Mario del Val, directiu responsable de l'àrea femenina del club, i Eulàlia Alcaraz, directiva responsable de competició. Mario del Val ha assegurat que "és important que les noies no se sentin soles, que són moltes. L'esport femení és tan important com el masculí".

Laura Vilagrà: "Hem multiplicat per 4 els ajuts econòmics a l'esport femení català, i ho seguirem fent"

Laura Vilagrà, consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, ha destacat en els parlaments que "hem multiplicat per 4 els ajuts econòmics a l'esport femení català, i ho seguirem fent. La vostra lluita és la nostra lluita".

Anna Caula: "Avui, amb aquesta assistència, entre totes, l'hem fet molt grossa"

La secretària general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Anna Caula, ha explicat en els parlaments que "Catalunya té un esport femení de primer nivell amb moltes disciplines esportives" i ha destacat, una vegada més, que "hem multiplicat per 4 els ajuts econòmics a l'esport femení català. I, això, ha vingut per quedar-se".

Caula ha destacat que "avui, amb aquesta assistència, entre totes, l'hem fet molt grossa. Ara, ens hem de creure aquest eslògan Entre totes, tot. No hi ha aturador".

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club de Rugby Sant Cugat.