Notícies

El DSV CV Sant Cugat s'imposa en tres de les sis categories del 17è Torneig Internacional de Voleibol Base Femení Miquel Martínez

26.09.2023

El DSV CV Sant Cugat s'imposa en tres de les sis categories del 17è Torneig Internacional de Voleibol Base Femení Miquel Martínez

CLUB VOLEIBOL SANT CUGAT

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha estat el gran triomfador del 17è Torneig Internacional de Voleibol Base Femení Miquel Martínez, que ha organitzat el DSV CV Sant Cugat del 14 al 17 de setembre. En la categoria d'Or, s'ha imposat en les categories sub-14 i sub-16, després de superar en ambdues finals al CV Esplugues, per 2 sets a 1 i 2 sets a 0. En sub-18, el campió ha estat el CV Elche, que en la final ha derrotat (2-0) al CV Vall d'Hebron. El DSV CV Sant Cugat ha finalitzat tercer.

En la categoria de Plata, el DSV CV Sant Cugat també ha pujat tres vegades al podi. S'ha adjudicat el torneig en la categoria sub-14 i ha estat subcampió en sub-16 i sub-18, categories que han guanyat el CV Vilassar i el CV Vall d'Hebron.

48 equips, 15 clubs i 700 jugadores

En aquest torneig de voleibol femení de base de referència de l'Estat espanyol, que s'ha tornat a organitzar després de 4 anys sense fer-se per la COVID-19, hi han competit 48 equips de 15 clubs, amb 700 jugadores. Aquesta competició s'ha jugat en 3 instal·lacions esportives municipals, Pavelló 3, Pavelló de Valldoreix i Pavelló de la ZEM La Guinardera, amb un total de 120 partits.

9 clubs catalans, 3 espanyols i 3 estrangers

Hi han participat 9 clubs catalans, 3 espanyols i 3 estrangers. Els 9 clubs catalans han estat: Voleibol Sant Just, CV Esplugues, Barça CVB, CV Vall d'Hebron, CV Vilassar, CEV L'Hospitalet, Vikings Volei Prat, CV Taradell i DSV CV Sant Cugat (amb 18 equips). Les 3 entitats espanyoles han estat CV Getxo, CV Elche i CV Sant Joan d'Alacant, i les 3 estrangeres, Pallavolo Anderlini (Itàlia) i Perpignan Rousillon i CV Gruissan de França.

L'entrega de premis ha estat presidida per Josep Maria Vallès, alcalde de Sant Cugat; Núria Escamilla, regidora d'Esports i Cultura de l'Ajuntament de Sant Cugat; Salva Vendrell, president del DSV CV Sant Cugat, i Miquel Martínez, qui va crear aquest torneig i també president de SantCugatCreix.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: DSV Club Voleibol Sant Cugat.