Notícies

El Club de Rugby Sant Cugat participa en l'acte de reconeixement de la Generalitat als clubs pels èxits assolits per l'esport federat català d'elit

27.07.2022

El Club de Rugby Sant Cugat participa en l'acte de reconeixement de la Generalitat als clubs pels èxits assolits per l'esport federat català d'elit

CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

El Club de Rugby Sant Cugat, encapçalat pel seu president, Miguel Pelayo; l'entrenador del primer equip femení, Albert Casorrán Caso, i les jugadores i capitanes Vicky Gil i Irene Aires, jugadores del sènior A, ha participat en l'acte de reconeixement pels èxits assolits per l'esport federat català d'alt nivell, en una recepció oferta per la Generalitat de Catalunya, aquest dimarts, 26 de juliol, a la tarda, al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat.

Pere Aragonès i Laura Vilagrà han presidit l'acte

L'acte ha estat presidit per Pere Aragonès, president de la Generalitat, i Laura Vilagrà, consellera de la Presidència. També hi ha assistit Aleix Villatoro, director del Consell Català de l'Esport.

53 equips catalans campions!

En la recepció, amb unes 25 entitats presents a l'acte, han participat tots els clubs que aquesta temporada 2021-2022 han guanyat les màximes competicions de les seves disciplines esportives, tant en l'àmbit estatal, com internacional (europees o mundials). Han estat 53 equips catalans campions.

Pere Aragonès: "Aquesta és la legislatura de l'esport femení i això s'ha de notar en recursos i aposta política"

Pere Aragonès, president de la Generalitat, ha felicitat els clubs i esportistes pels seus èxits esportius en aquesta temporada 2021-2022, de qui ha dit que "sou un orgull per Catalunya". El cap de l'Executiu ha assenyalat que "amb aquests èxits esportius situeu l'esport català a un nivell absolutament envejable respecte a altres països i territoris veïns". Aragonès també ha afirmat que "aquesta és la legislatura de l'esport femení i això s'ha de notar en recursos i aposta política en instruments i projectes destinats a l'esport femení".

Laura Vilagrà: "Des del Govern hem apostat per l'esport femení, multiplicant per quatre les ajudes a l'esport femení"

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, que ha assenyalat que aquest acte tindrà continuïtat en els pròxims anys, ha reivindicat que Catalunya és "un país esportivament ric, talentós, competitiu i territorialment molt potent" i ha recordat "l'aposta que ha fet el Govern per l'esport femení, multiplicant per quatre les ajudes a l'esport femení".

Laura Vilagrà, en els parlaments. FOTO: Generalitat de Catalunya.

 

El CR Sant Cugat, brillant campió la Copa de la Reina de Seven

Cal recordar que aquesta campanya 2021-2022, el CR Sant Cugat s'ha adjudicat la Copa de la Reina de Seven (rugbi a 7) en la seva segona participació, a banda d'assegurar-se jugar el curs 2022-2023, per segon any consecutiu, en la Lliga Iberdrola, la màxima categoria del rugbi femení estatal.

Miguel Pelayo: "És important visualitzar l'esport femení"

Miguel Pelayo, president del Club de Rugby Sant Cugat, ha agraït "que la Generalitat ens hagi fet aquesta recepció" i ha destacat "la importància de visualitzar l'esport femení".TEXT: Àlex López Puig.

FOTOS: Generalitat de Catalunya.