Notícies

El Club de Rugby Sant Cugat ofereix entrenaments gratuïts de rugbi formatiu exclusius per a noies

27.10.2022

El Club de Rugby Sant Cugat ofereix entrenaments gratuïts de rugbi formatiu exclusius per a noies

CLUB DE RUGBY SANT CUGAT

Ets una noia d'entre 8 i 15 anys i vols aprendre a jugar a rugbi? El Club de Rugby Sant Cugat t'ho posa molt fàcil. Un cop al mes, l'entitat santcugatenca fa entrenaments de rugbi formatiu exclusius per a noies, en un projecte que s'anomena Femení Emerging i que repeteix l'experiència de la temporada anterior. Aquest divendres, 28 d'octubre, serà el primer i els següents tindran lloc els divendres 18 de novembre i 16 de desembre. Aquestes sessions són gratuïtes i es fan de 19 a 20 hores a la ZEM La Guinardera, la instal·lació que utilitzen els equips del Club de Rugby Sant Cugat per entrenar i competir.

Per a més informació, us podeu adreçar a Albert Casorrán Caso (acasorran@santcugat.com), responsable de l'àrea femenina del Club de Rugby Sant Cugat.

Clara aposta pel rugbi femení

Amb l'objectiu de potenciar el rugbi femení al CR Sant Cugat, l'àrea femenina de l'entitat també treballa en dos programes formatius més. Cada dues setmanes, les jugadores sub-16 s'entrenen amb els dos equips sèniors, i un cop al mes es fa un entrenament específic per a jugadores de sub-10 a sub-16 de 1r any. En tots dos casos, jugadores sèniors del club participen en aquestes jornades de formació.

Dos equips sèniors: Lliga Iberdrola i Divisió d'Honor Catalana

Cal recordar que a banda de la resta de jugadores de base que hi ha al club i que competeixen en equips de nois, el CR Sant Cugat té dos sèniors femenins. El primer equip milita en la Lliga Iberdrola, la màxima categoria del rugbi estatal, i el segon, en la Divisió d'Honor Catalana.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club de Rugby Sant Cugat.