Notícies

El Club Handbol Sant Cugat presenta els seus 20 equips i prop de 350 jugadors i jugadores, amb un nou equip aleví femení

13.12.2023

El Club Handbol Sant Cugat presenta els seus 20 equips i prop de 350 jugadors i jugadores, amb un nou equip aleví femení

CLUB HANDBOL SANT CUGAT

Amb la novetat de la creació aquesta temporada 2023-2024 d'un equip aleví femení, el Club Handbol Sant Cugat va presentar els seus 20 equips, amb prop de 350 jugadors i jugadores, el divendres 1 de desembre, al Pavelló 3. Aquest equip aleví femení competeix en els Jocs Esportius Escolars.

Aquests 20 equips són: 2 veterans (1 masculí i 1 femení), 4 séniors (3 masculins i 1 femení), 4 juvenils (3 masculins i 1 femení), 4 cadets (3 masculins i 1 femení), 5 infantils (4 masculins i 1 femení) i 1 aleví femení. Joan Sancho continua sent el director esportiu i Héctor Gómez, el subdirector esportiu.

Durant la presentació, el club va reconèixer els èxits esportius del curs anterior. El primer equip masculí va aconseguir el subcampionat de lliga del grup D de 1a Nacional i va disputar, per primera vegada en 50 anys d'història, la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata. El sènior B masculí va endur-se la Lliga Catalana, i el juvenil A masculí, la Copa Federació.

L'acte va estar presidit per Albert Salarich, regidor d'Empresa, Innovació i Internacionalització i Energia de l'Ajuntament de Sant Cugat; Lydia Pena, vicepresidenta de la Federació Catalana d'Handbol; Miquel Martínez, president de SantCugatCreix; Juan Herrera, representant de Hummel -és la marca esportiva que vesteix el club-; Julià López-Arenas, president del Club Handbol Sant Cugat, i els expresidents Josep Lluís Rius i Miquel Catarineu.

Miquel Martínez, Josep Lluís Rius, Juan Herrera, Miquel Catarineu, Albert Salarich i Lydia Pena.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Club Handbol Sant Cugat.