Notícies

El Club Handbol Sant Cugat presenta Hèctor Gómez com a nou subdirector esportiu, amb l'objectiu d'enfortir la direcció esportiva

27.02.2023

El Club Handbol Sant Cugat presenta Hèctor Gómez com a nou subdirector esportiu, amb l'objectiu d'enfortir la direcció esportiva

CLUB HANDBOL SANT CUGAT

Hèctor Gómez és el nou subdirector esportiu del Club Handbol Sant Cugat, un nou càrrec que ha generat l'entitat amb l'objectiu d'enfortir la direcció esportiva, que dirigeix Joan Sancho des de fa 12 temporades. Gómez, que és professor d'escola, té el títol d'entrenador de Nivell 2 d'handbol; ha dirigit els equips infantil i cadet femení del club; és jugador del primer equip masculí -8 temporades- del CH Sant Cugat, i és, amb Xavi Vilella, un dels dos coordinadors del Campus d'Estiu de l'entitat.

Com a jugador va començar a jugar a handbol als 6 anys a l'escola Joaquima Pla i Farreras, i ja en categoria infantil de 1r any va entrar a formar part del CH Sant Cugat, on ha jugat en totes les categories.

Julià López-Arenas: "El club s'ha fet gran i ha crescut molt, i teníem la necessitat d'enfortir la direcció esportiva"

Durant la presentació d'Hèctor Gómez, que s'ha fet aquest divendres, 24 de febrer, a la Sala d'Actes del Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, el president del Club Handbol Sant Cugat, Julià López-Arenas, ha explicat que "el club s'ha fet gran i ha crescut molt, i teníem la necessitat d'enfortir la direcció esportiva del club amb una persona com l'Hèctor Gómez. És una persona coneguda que coneix l'entitat tant bé o millor que ningú; com a jugador ha passat per totes les categories del club; és un dels capitans del primer equip masculí, i ha entrenat equips infantils i cadets femenins del club i que, per tant, té una sensibilitat molt especial cap a la branca femenina que estem segurs que ens ajudarà a fer-la créixer. Segur que l'Hèctor ens donarà moltes coses importants. La junta directiva ha pres una gran decisió i és una magnífica notícia pel nostre club. El CH Sant Cugat ha de seguir creixent".

Julià López-Arenas també ha remarcat que Gómez "és una persona d'absoluta confiança de Joan Sancho, és un professional de dalt a baix i té un ascendent molt important en el club. Amb la seva incorporació fem un salt qualitatiu important".

Julià López-Arenas, Hèctor Gómez i Joan Sancho, d'esquerre a dreta de la imatge.

 

Joan Sancho: "És una figura que necessitàvem"

Joan Sancho, director esportiu del club, ha argumentat la necessitat de la creació d'aquest nou càrrec de subdirector esportiu. Ha assenyalat que "estic molt content que l'Hèctor passi a formar part de la direcció esportiva del club. És una figura que necessitàvem. Cada cop hi ha més tasques administratives, més reunions amb la federació catalana i amb l'Ajuntament de Sant Cugat. I arriba un moment que, per tots aquests motius, la direcció esportiva no ha tingut la presència que voldria a la pista, tant en l'àmbit de partits com d'entrenaments. La direcció esportiva ha de fer un seguiment dels equips i dels entrenadors, i tot això s'està fent, però no amb tota la qualitat i quantitat que cal. Realment necessitava un ajut".

Sancho ha assegurat que Hèctor Gómez "és una persona de la meva confiança, que pensa com jo. Compartim la nostra manera de veure l'handbol i la nostra manera d'entendre com ha de ser aquest club, un club de planter, treballador i humil que aspira a moltes coses. És una persona treballadora i modesta i la feina que pot fer és impagable. Espero que en el futur, d'aquí a 4 anys, l'Hèctor acabi sent el director esportiu del club. Segur que ho farà perfectament. El conec des que ell tenia 8 anys, he estat el seu entrenador durant molts anys. Quan el primer equip va pujar a 1a Nacional, l'Hèctor era jugador i jo l'entrenador. Farem una tasca conjunta, de manera col·legiada".

Hèctor Gómez: "Volem millorar la qualitat de la direcció esportiva. Volem donar-li una línia d'entitat"

Hèctor Gómez ha iniciat el seu parlament agraint "la confiança del club, de la junta directiva i de Joan Sancho. El club porta uns anys amb un creixement quantitatiu molt important i com més mans siguem a la direcció esportiva, molt millor. Sóc aquí per donar continuïtat a la línia del club i millorar aquesta part qualitativa de la direcció esportiva. Volem donar-li una línia d'entitat. Estic molt content, feliç i amb ganes de treballar i ajudar amb tot el que pugui al club.

 

TEXT i FOTOS: Àlex López Puig.