Notícies

El Club Handbol Sant Cugat compta, per primera vegada, amb equips masculins i femenins en totes les categories, d'infantil a veterans, amb la creació del conjunt de veteranes

05.11.2022

El Club Handbol Sant Cugat compta, per primera vegada, amb equips masculins i femenins en totes les categories, d'infantil a veterans, amb la creació del conjunt de veteranes

CLUB HANDBOL SANT CUGAT

Amb la creació de l'equip de veteranes, per primera vegada en els 49 anys d'història de l'entitat, el Club Handbol Sant Cugat disposarà de totes les categories, des d'infantil a veterans (masculí i femení), aquesta temporada 2022-2023, l'anterior a la celebració del 50è aniversari. L'equip de veteranes té 22 jugadores i competeix en la categoria màster femení de la Federació Catalana d'Handbol.

El CH Sant Cugat ha presentat els seus 19 equips, 334 jugadors i jugadores i 24 entrenadors i ajudants per aquesta temporada 2022-2023, aquest divendres, 4 de novembre al Pavelló 3. Els 19 equips són 3 sèniors masculins, 1 sènior femení, 1 equip de veterans I un altre de veteranes, 3 juvenils masculins, 1 juvenil femení, 3 cadets masculins, 1 cadet femení, 4 infantils masculins i 1 infantil femení. Per 12a temporada consecutiva, Joan Sancho serà el director esportiu de l'entitat.

El Club Handbol Sant Cugat ha presentat els seus 19 equips i 334 fitxes federatives.

 

L'acte ha comptat amb la presència de Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat, acompanyada de Pere Soler, 1a Tinència d'alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat, Seguretat i Transport; Francesc Carol, regidor d'Esports; Jaume Fort, president de la Federació Catalana d'Handbol; Julià López Arenas, president del Club Handbol Sant Cugat, i dels expresidents Josep Lluís Rius, Josep March i Miquel Catarineu.

Mireia Ingla: "El Club Handbol Sant Cugat és un club amb una gran trajectòria a la ciutat"

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha destacat, en declaracions als mitjans de comunicació, que el Club Handbol Sant Cugat "és un club amb una gran trajectòria a la ciutat" i que "aposta per l'esport femení, que ha crescut".

El CH Sant Cugat compta amb 5 equips femenins: infantil, cadet, juvenil sènior i veteranes.

 

Jaume Fort: "Julià López-Arenas dirigeix un transatlàntic"

En els parlaments, Jaume Fort, president de la Federació Catalana d'Handbol, ha felicitat el CH Sant Cugat perquè veig moltes coses que són bons símptomes. El president, el Julià López-Arenas, dirigeix un transatlàntic. També felicito el club per la creació d'aquest superequip de veteranes".

Julià López-Arenas: "El club està creixent. Hem passat de 300 a 334 fitxes federatives"

El president del Club Handbol Sant Cugat, Julià López-Arenas, ha explicat als mitjans de comunicació que han cobert l'acte que "estem molt esperançats a fer una gran temporada en tots els sentits. Esportivament, tenim uns objectius que són ambiciosos, però que pensem que es poden complir. El del sènior A masculí és classificar-se per jugar la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata. Després de dues molt bones temporades, hem reforçat l'equip per intentar fer aquest petit pas que encara ens falta. També estem molt esperançats que el sènior femení (hem unificat els dos sèniors), faci una gran temporada, i tant de bo puguem celebrar l'ascens a la LLiga Catalana". López Arenas ha assegurat que "el club està creixent. Hem passat de 300 a 334 fitxes federatives, i és un creixement important, un 10% llarg. El club té bona salut i el futur es veu amb molt d'optimisme".

El primer equip masculí vol jugar la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata.

 

Marta Fernández: "Amb el nou equip de veteranes iniciem un nou projecte i, per fi, ja tenim la branca femenina completa, d'infantil a veteranes"

En els parlaments, Marta Fernández, capitana del sènior femení ha felicitat "al club i a tota la gent que ha fet possible i que fa possible que tinguem una base tan potent com la que tenim i per fer créixer la branca femenina, tant quantitativament com qualitativament. Amb el nou equip de veteranes iniciem un nou projecte i, per fi, ja tenim la branca femenina completa, d'infantil a veteranes. Volem gaudir d'aquesta temporada que, segur, farem coses molt maques".

Héctor Gómez: "Gràcies a aquelles persones que treballen pel club i que sense ells tot això no seria possible"

Per la seva banda, Héctor Gómez, capità del primer equip masculí de l'entitat, ha lloat "aquelles persones que treballen pel club i que sense ells tot això no seria possible" i s'ha mostrat orgullós "que aquesta família continuï creixent".

Soler, Ingla, Carol, López-Arenas, March, Rius i Catarineu, en la presentació dels equips.

 

Reconeixements

El club també ha reconegut el sènior A femení, que la campanya 2020-2021 va aixecar la Copa Federació de 1a Catalana; la classificació del sènior B femení en la fase d'ascens a 1a Catalana la darrera temporada, i la 4a posició del juvenil femení en el Torneig d'Esplugues, sent també l'equip amb més Fair Play. A més, el club també ha destacat els porters Roc Bertheas i Mathias Podesta, que van ser els millors porters cadet i juvenil respectivament en l'última edició del Torneig d'Anaitasuna.

La pròxima temporada, el 50è aniversari

A partir del setembre del 2023, el Club Handbol Sant Cugat celebrarà el seu 50è aniversari, i ho farà amb l'organització de diferents actes esportius i culturals. Es faran partits commemoratius, s'editarà un llibre i es farà una exposició i un concurs de fotografia, entre altres.

 

TEXT i FOTOS: Àlex López Puig.