Notícies

E4S SANT CUGAT 2019-20

06.10.2019

E4S SANT CUGAT 2019-20

ETHICS4SPORTS

A partir d’aquest mes d’octubre SantCugatCreix retorna a la activitat de l‘E4S per seguir potenciant la vessant educativa de l'esport amb l’objectiu d’aconseguir una mateixa visió cohesionada pel que fa als comportaments en l’esport dels nostres clubs.
En aquests termes la reunió de junta de SantCugatCreix celebrada el dimarts dia 1 d’Octubre, va prendre la decisió de continuar apostant per a aquesta iniciativa que l'associació va crear l'any 2014, amb el convenciment i la certesa que és molt positiva per a l'esport de base, els 4 clubs formadors seguim endavant, .

Volem informar que després de la reunió celebrada a dia 8 d’octubre amb la nova alcaldessa de Sant Cugat Mireia Ingla, que de comú acord entre Ajuntament de Sant Cugat i SantCugatCreix, el Sistema E4S deixa de ser Programa Municipal de valors i retorna al seu origen com a programa formatiu de SantCugatCreix obert a clubs.

Des de SantCugatCreix lamentem aquesta situació, des del nostre punt de vista, provocada fonamentalment per dues causes: 

- SantCugatCreix no veu possible seguir dedicant més finançament propi a un Programa Municipal.

- El nou Govern Municipal de Sant Cugat ens ha comunicat que iniciarà una fase d’estudi tècnic del sistema E4S per entendre el possible impacte del programa en l’esport de la ciutat abans de reprendre el sistema de nou com Programa Municipal.

Estem oberts a seguir treballant plegats en un futur per continuar una col·laboració entre entitats esportives i administració municipal que considerem pionera, i així ha estat reconeguda tant a nivell nacional com internacional. 

Per la nostra part des de SantCugatCreix continuarem treballant i divulgant l'E4S a Sant Cugat.