Notícies

Cap al cinquantenari, amb bona salut i ganes de continuar creixent

11.12.2022

Cap al cinquantenari, amb bona salut i ganes de continuar creixent

ARTICLES D'OPINIÓ

L'Handbol Sant Cugat celebrarà el setembre vinent cinquanta anys des de la seva fundació l'any 1973. El club afronta el cinquantenari amb bona salut i, més important, amb il·lusió per continuar fent passes endavant, per créixer, per ser cada dia una mica millors.

Durant aquest mandat, els meus companys de junta i jo no hem tingut una travessia fàcil: la pandèmia ens va posar a tots, també a nosaltres, davant de situacions excepcionals; vàrem haver de fer front a circumstàncies per a les quals ningú no estava preparat. Però amb esforç i gràcies a la generositat i a la col·laboració de molta gent, aquells dies van quedar enrere i avui, malgrat aquelles dificultats, el nostre club se sap millor del que era; se sent orgullós de poder dir que avui som més esportistes, som més socis, som més aficionats, som més els que portem l'Handbol Sant Cugat al cor.

Amb la creació enguany del primer equip de jugadores veteranes tenim, per primera vegada en la nostra llarga història, equips en totes i cadascuna de les categories, tant a la branca masculina com a la femenina. El primer equip del club ens està fent somiar amb fites fins fa no massa impensables. Les graderies del pavelló d'esports de la Rambla del Celler s'han omplert de gom a gom en diverses ocasions, fent-nos gaudir a tots de tardes inoblidables d'handbol.

Som un club modest, és cert; no estem acostumats a celebrar grans triomfs; no aixequem copes massa sovint. Però cinquanta anys després, el nostre club no ha perdut la seva identitat, segueix essent el mateix club de sempre, un club que fins i tot els socis més antics encara el poden reconèixer. L'Handbol Sant Cugat ha crescut, ens hem anat fent més grans, però el model de club segueix responent a la mateixa filosofia, els mateixos valors i la mateixa identitat. Continuem sent un club d'acollida, tolerant i formatiu. Cinquanta anys després, som i volem seguir essent una gran família.

 

Julià López-Arenas, president de l'Handbol Sant Cugat.