Notícies

COMUNICAT CONJUNT CLUBS SANT CUGAT  REUNITS PER LA COVID-19 I ELS SEUS EFECTES  EN L’ESPORT

06.05.2020

COMUNICAT CONJUNT CLUBS SANT CUGAT REUNITS PER LA COVID-19 I ELS SEUS EFECTES EN L’ESPORT

COMUNICATS CREIX

 Les entitats sotasignants s’han reunit telemàticament per compartir les inquietuds i incerteses que es presenten aquests dies i per compartir una visió del futur proper en l’Esport de Sant Cugat

La diversitat present ha fet que compartíssim taula des de la visió més negativa fins posicions més optimistes de com afrontar el que tenim davant, fet que li ha donat molta riquesa de continguts.

De la reunió mantinguda volem comunicar:

- La voluntat general de construir un espai comú el de “l’Esport de Sant Cugat” en el que poder seguir fent trobades constructives que ens ajuntin i obert a totes les entitats esportives de Sant Cugat que vulguin participar ara o en el futur

- L’Esport ho té clar l'activitat online no pot durar, sense esport i competició les entitats d’avui ho tenim molt difícil per seguir sent i treballant.

- Necessitem el compromís de l'administració municipal amb l’esport de Sant Cugat per afrontar junts els nous escenaris que se’ns presenten.

- Volem posar en relleu les nostres preocupacions que emmarquem en dos blocs: L’Activitat Esportiva i l’àmbit Econòmic i Social.

 

La Activitat Esportiva, la majoria de clubs ja planifica sobre la base a una futura normalitat amb serioses dubtes sobre la disponibilitat d'accés a instal·lacions i de espais adients per desenvolupar l'activitat de grups, degut a les probables restriccions sanitàries. 

En els aspectes sanitaris l’Esport manifesta la seva extrema preocupació i la voluntat de treballar de forma conjunta amb l’Ajuntament donant ajut i fent compliment a les normes que es dictin per afavorir al màxim el retorn a la activitat esportiva presencial.

La part Econòmica i Social de les entitats, es veu molt condicionada al nivell d’activitat esportiva que es pugui fer i a les dificultats de les famílies per fer front a les despeses, si no hi ha competició l’esport actual quedarà molt malmès.

Amb l’escenari final de cada club i cada esport, haurem de buscar solucions per evitar la pèrdua d’esportistes i de capacitat per dur a terme la nostra tasca .

 

Coordinadora D'Entitats Esportives

Sant Cugat Creix

Club Voleibol Sant Cugat

Valldoreix FC

Club Artística Sant Cugat

UESC

Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat

CFU MIRA-SOL BACO

Patí Hoquei Club Sant Cugat

Club de Rugby Sant Cugat

Junior FC

 Club Karate Sant Cugat

Unió Ciclista Sant Cugat