Notícies

Alba Costa i Paula Roldan, del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, campiones de l'Eurockey Cup amb la selecció espanyola sub-16

13.10.2023

Alba Costa i Paula Roldan, del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, campiones de l'Eurockey Cup amb la selecció espanyola sub-16

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

Alba Costa i Paula Roldan, jugadores del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, s'han adjudicat aquest diumenge, 8 d'octubre, a Blanes, l'Eurockey Cup. Ho han fet amb la selecció espanyola sub-16 femenina i en la categoria U17-FEM17.

Alba Costa, en el Top 5 ideal del torneig

Alba Costa, santcugatenca i jugadora formada en les categories de base del Solideo PHC Sant Cugat, ha estat escollida en el Top 5 ideal del campionat. A més, amb 6 gols, ha estat la quarta màxima golejadora del torneig. La mataronina Paula Roldan, que aquesta temporada 2023-2024 s'ha incorporat al Solideo PHC Sant Cugat procedent de l'HC Palau-solità i Plegamans, ha marcat un gol.

Alba Costa i Paula Roldan defensen el segon equip femení del Solideo PHC Sant Cugat, que milita a Nacional Catalana, i l'equip FEM17, a banda d'entrenar, també, amb el sènior A que competeix a l'OK Lliga Iberdrola.

Després del CP Manlleu -amb 3 jugadores-, el Solideo PHC Sant Cugat i l'HC Palau-solità i Plegamans han estat els clubs que més jugadores (2) han aportat al conjunt espanyol.

Alba Costa fa 3 gols en la final

En la final d'aquest torneig internacional d'hoquei sobre patins, Espanya ha superat en la final l'equip italià del HC Valdagno, per 6 gols a 1, dels que la meitat -3- els ha marcat Alba Costa. En semifinals, el combinat estatal ha guanyat (6-1) l'HPR Team. La selecció espanyola sub-16 ha liderat el grup E, guanyant tots els partits, al CP Alcobendas (0-9), a l'Ely and Chesterton Utd (Gran Bretanya), per 4-0, i a l'RSC Uttigen (Suïssa), per 0 a 6.

L'Eurockey Cup s'ha celebrat entre el dijous 5 i el diumenge 8 d'octubre, a les poblacions gironines de Blanes i Lloret de Mar, amb 8 equips participants en la categoria U17-FEM17. Aquesta ha estat la tercera participació consecutiva de la selecció estatal en aquest campionat, la primera del combinat espanyol sub-16.

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: Cedida.