Notícies

Alba Ambròs, del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, debuta, amb nota, amb la selecció catalana absoluta femenina, en el Nadal Sobre Rodes

27.12.2022

Alba Ambròs, del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, debuta, amb nota, amb la selecció catalana absoluta femenina, en el Nadal Sobre Rodes

PATI HOQUEI CLUB SANT CUGAT

La jugadora del sènior A femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat Alba Ambròs Roig s'ha imposat (8-3), amb la selecció catalana absoluta d'hoquei sobre patins, a un combinat 'All Stars', en la 4a edició del Nadal Sobre Rodes. Aquest partit de caràcter solidari i benèfic s'ha celebrat al Pavelló Joan Ortoll de Calafell, aquest dilluns, 26 de desembre, a la tarda, dia de Sant Esteve.

El Nadal Sobre Rodes és una jornada esportiva, festiva, solidària i benèfica, que uneix a tota la família de l'hoquei sobre patins català. L'objectiu no és altre que el de divulgar, sensibilitzar i recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. L'organització va a càrrec de la Federació Catalana de Patinatge, la Fundació Amics Joan Petit i Hockeymania, amb la col·laboració del Club Patí Calafell, l'Ajuntament de Calafell i la Secretaria General de l'Activitat Física i l'Esport de la Generalitat de Catalunya.

Dos ors, amb Catalunya, en el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub-18

Aquesta ha estat la primera participació d'Alba Ambròs amb la selecció catalana absoluta femenina. I ho ha fet amb una excel·lent actuació i marcant un gol, el 5 a 2. La jugadora de Castellet (Manresa) es va adjudicar en dues ocasions el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub-18, amb el combinat català.

Alba Ambròs: "És la primera vegada que vaig convocada amb la selecció catalana absoluta, i m'ha fet molta il·lusió"

"És la primera vegada que vaig convocada amb la selecció catalana absoluta, i m'ha fet molta il·lusió. He pogut compartir vestidor i pista amb algunes de les millors jugadores de l'OK Lliga Iberdrola, i ho he fet competint contra jugadores internacionals", ha assegurat la jugadora.

Amb el combinat 'All Stars', amb jugadores catalanes, argentines i del Benfica, cal destacar la presència de l'exjugadora del PHC Sant Cugat, Carolina Herrera, ara a les files de l'Igualada Femení HCP, i autora del primer gol del partit.

Ambròs, de 21 anys, està jugant la seva tercera temporada consecutiva en el Patí Hoquei Club Sant Cugat. Es va iniciar al CH Castellet i després també va jugar al Cerdanyola CH i al CP Vilanova.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTOS: Federació Catalana de Patinatge.