Notícies

Acord de col·laboració entre SantCugatCreix i Atempo

29.04.2024

Acord de col·laboració entre SantCugatCreix i Atempo

DESTACATS

SantCugatCreix i Atempo, centre especialitzat en psicologia, psicoesport, pedagogia i empreses, han segellat un acord de col·laboració amb l'objectiu de continuar oferint coneixement, amb diverses sessions formatives per part d'Atempo durant el curs esportiu, a les 7 entitats esportives que formen part de SantCugatCreix. Aquesta col·laboració l'han signat Miquel Martínez, president de SantCugatCreix, i Albert Casorran Caso, psicòleg i CEO d'Atempo.

Miquel Martínez: "SantCugatCreix continua apostant per incorporar coneixement de persones i empreses vinculades en temes importants en el món de l'esport"

El president de SantCugatCreix, Miquel Martínez, ha assenyalat que "Atempo és una empresa molt vinculada a les entitats que formen part de SantCugatCreix i, d'aquesta manera, des de SantCugatCreix continuem apostant per incorporar coneixement de persones i empreses vinculades en temes importants en el món de l'esport. Coneixement, ja no només en l'àmbit acadèmic com són els nostres projectes europeus -SportBoard i Sonar Injuries- sinó també a escala professional de persones i empreses que, a més, estan arrelades a la ciutat".

Albert Casorran Caso: "Ens permet annexionar dues estructures que van molt enfocades en la línia de treball i visió vinculat en l'esport i en el teixit associatiu de Sant Cugat"

Per la seva banda, per a Albert Casorran Caso, aquesta "és una col·laboració súper il·lusionant, sobretot perquè ens permet annexionar dues estructures que van molt enfocades en la línia de treball i visió vinculat en l'esport i en el teixit associatiu de Sant Cugat. Cuidem valors, conductes, salut mental, empreses, clubs...". "Ja fa anys que estic implicat en molts projectes de SantCugatCreix, que és un referent. Ara, fem un pas més endavant en aquesta relació, que ens permet sumar i continuar creixent. Amb aquest acord, el que fem és oficialitzar una cosa que ja fa temps que estem fent, treballar junts", ha explicat Caso.

 

TEXT: Àlex López Puig.

FOTO: SantCugatCreix / Àlex López Puig.