Notícies

Un Junior FC B elèctric, a la Fase Final del Campionat d'Espanya de 1a Divisió

06.06.2021

JUNIOR FC

El sénior B masculí de la secció d'hoquei sobre herba del Junior FC s'ha adjudicat les semifinals del Campionat d'Espanya de Clubs de 1a Divisió i ha aconseguit el passi per a la Fase Final de l'estatal, que es jugarà el cap de setmana 19 i 20 de juny en una seu encara per decidir.

Els santcugatencs han guanyat els 3 partits que han jugat, contra el Catalònia HC (1-3), el CH Xaloc (3-0) i el CH Madrid Las Rozas (1-4), aquest diumenge, 6 de juny, al matí. En tres partits han anotat 10 gols i n'han rebut 2. El conjunt que prepara Xavi Torras des del febrer del 2020 s'ha enfrontat a 2 equips que han hagut de jugar la fase prèvia (quarts de final) però que van acabar sent campions dels seus respectius grups, el Catalònia HC i el CH Xaloc, i al campió de la lliga de la comunitat autònoma de Madrid, el CH Madrid Las Rozas.

El CH San Fernando i el CH Carpesa, els rivals del Junior FC B en la Fase Final

El Junior FC B i el Catalònia HC de Barcelona, els 2 primers classificats d'una de les dues semifinals, que s'ha jugat al Junior FC, del 4 al 6 de juny, s'enfrontaran al CH San Fernando (província de Cadis) i el CH Carpesa (província de València), en un mateix grup. El Junior FC B arrossegarà els 3 punts aconseguits en el partit de semifinals contra el Catalònia HC (amb qui ja no jugarà en la Fase Final), el mateix que farà el CH San Fernando respecte al CH Carpesa. El primer classificat de cada grup ascendirà a la Divisió d'Honor B Masculina, la categoria de plata de l'hoquei sobre herba estatal.

Partits de semifinals al Junior FC:

-Divendres 4 de juny, a les 16 hores: CH Madrid Las Rozas 4 - CH Xaloc València 3.

-Divendres 4 de juny, a les 18 hores: Catalònia HC 1 - Junior FC B 3.

-Dissabte 5 de juny, a les 13 hores: Junior FC B 3 - CH Xaloc València 0.

-Dissabte 5 de juny, a les 15 hores: Catalònia HC 2 - CH Madrid Las Rozas 2.

-Diumenge 6 de juny, a les 9 hores: CH Xaloc València 1 - Catalònia HC 3.

-Diumenge 6 de juny, a les 13 hores: CH Madrid Las Rozas 1 - Junior FC B 4.

El Junior FC B, superior al CH Madrid Las Rozas del santcugatenc Guim Úrsul, format al Junior FC

El Junior FC B ha segellat el primer quart del partit davant el CH Madrid Las Rozas amb 2 gols, d'Oriol Serrahima (7') i d'Álvaro Alonso (12'). No ha estat fins al minut 7 del 3r quart que els madrilenys han fet el seu únic gol, obra de Guillermo Nevado. Els 2 últims gols, amb el definitiu 4 a 1, no han arribat fins als minuts 2 i 3 del 4t i últim quart. Han marcat Marc Perellon, de penal-córner, i Jordi Gifra. El Junior FC B ha xutat 2 penals-córner, i els de Madrid, 3. En el CH Madrid Las Rozas, en una barreja de jugadores joves i veterans, hi juga el santcugatenc Guim Úrsul, format al Junior FC -ha arribat a jugar al primer equip-, que està estudiant un doctorat a Madrid.

Xavi Torras: "Hem jugat 3 partits molt bons, d'un equip sòlit, amb bon joc i amb recursos, amb la gent molt implicada i amb bons rendiments individuals i grupals"

L'entrenador del Junior FC B, Xavi Torras, ha explicat a SantCugatCreix que "hem complert amb l'objectiu: ens hem classificat, i amb 3 punts, que ens dóna un molt bon bitllet de cara a la Fase Final. En les semifinals hem jugat 3 partits molt bons, d'un equip sòlit, amb bon joc i amb recursos, amb la gent molt implicada i amb bons rendiments individuals i grupals".

Xavi Torras: "No tinc cap dubte que si el nostre rendiment és el d'aquest cap de setmana, la pròxima temporada estarem a Divisió d'Honor B"

Els dos partits de la Fase Final "seran dues guerres, però no tinc cap dubte que si el nostre rendiment és el d'aquest cap de setmana, la pròxima temporada estarem a Divisió d'Honor B".
El segon equip masculí de la secció d'hoquei sobre herba del Junior FC -el primer equip milita en la Divisió d'Honor A- té com a objectiu aquesta temporada, 2020-2021, l'ascens a la categoria de plata de l'hoquei sobre herba estatal, la Divisió d'Honor B.

El Junior FC B s'ha classificat per jugar les semifinals del Campionat d'Espanya de 1a Divisió després de classificar-se entre els 4 primers de la lliga regular. L'equip de Xavi Torras, també 3r entrenador del primer equip masculí del Junior FC, ha finalitzat 3r del Campionat de Catalunya de 1a Divisió, per darrere del Vallès Esportiu i el Matadepera 88 Hockey.

TEXT i FOTOS: Àlex López Puig.